Nezaboravna rođendanska proslava čeka vas u City Centeru one Split – od 13. do 15. listopada rođendan se slavi uz koncert velike zvijezde, šoping uz najbolje popuste, šareni dječji program, toplu humanitarnu priču i odličan provod za sve posjetitelje.

 

Velike koncert Zdravka Čolića na rasporedu je 14. 10. s početkom u 20 sati. Zdravko Čolić na glazbenoj se sceni pojavio 1973. godine i tijekom nekoliko desetljeća zadržao status ljubimca ženske publike. To će još jednom dokazati na ovom koncertu kojim City Center one časti svoje posjetitelje.

Uz koncert legendarne zvijezde obljetnica će biti obilježena najboljim popustima koji će u dućanima vrijediti sva tri rođendanska dana, pa je to izvrsna prilika za šoping novih kolekcija uz rođendanske cijene.

Rođendan City Centera one obilježit će se i dobrim djelom u humanitarnoj akciji 'Daj 5 za ružičasti svijet' – za samo 5 kuna posjetitelji se mogu osvježiti čašom pjenušca i uživati u komadu ukusne City torte. Sva tako prikupljena sredstva bit će usmjerena kupovini aparata za intraoperativno zračenje žena koje boluju od raka dojke. Nositelji su akcije Klub žena liječenih na dojci Split i njihova partnerska udruga Europa Donna Hrvatska – koalicija za borbu protiv raka dojke. Brojne osobe iz javnoga života sudjelovat će u ovoj akciji i zajedno s posjetiteljima doprinijeti uspjehu priče. Voditeljice su humanitarnog programa Antonija Blaće i Ines Nosić.

I najmlađe čeka urnebesno zabavan program. Djeca će uživati u Tobijevu kulinarskom šouu, školici kuhanja za najmlađe na kojoj će uz pomoć iskusnih kuhara učiti pripremati slatka i slana jela, dekorirati hranu, a moći će se natjecati i u obiteljskim dvobojima. Tu je i makeover kutak uz nagradni natječaj 'Nova City zvijezda', u kojem ih očekuju super zabavni facepainting, izrada frizura, šminkanje te nagradni natječaj. Oni pustolovnijeg duha moći će isprobati Tobi air, simulator leta za male avijatičare, ili zaigrati igru 'Životinjo, ne ljuti se'.

Rođendanska proslava City Centera one događaj je koji se ne propušta.

www.citycenterone.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju