Probuditi se na božićno jutro, otvoriti oči i shvatiti da je na jedan od mnogima omiljenih dana u godini ujedno i vaš rođendan, poseban je osjećaj.

Osobe rođene 25. prosinca vrlo su velika i otvorena srca prema drugima. Uvijek su spremni pomoći drugima, ali ujedno imaju i sposobnost velike samodiscipline, pa ne gube ni svoj fokus. Vrlo su strastveni u svemu što rade, bilo da je riječ o karijeri, obitelji ili prijateljima.

Kada se nešto dogovore s nekime, toga se i drže. Ne daju lažna obećanja ni u privatnom ni u poslovnom svijetu. Štoviše, vrlo su realni oko toga što mogu dati, a kada su u to uključeni i drugi ljudi, daju sve od sebe kako nikoga ne bi iznevjerili te kako bi ispunili svoj dio dogovora. Pritom ostavljaju i snažan dojam skupom svojih vještina, znanja i sposobnosti.

Kada je, pak, riječ o ljubavi i partnerskim odnosima, osobe rođene na Božić iznimno su nježne, romantične i povjerljive. Privlače ih energične i inteligentne osobe u koje mogu imati povjerenja, a jednom kada se odluče skrasiti, učinit će sve u svojoj moći da to bude za čitav život. No ne žure u to ako nisu sigurni da je to zaista ono što su čekali i ako se ne osjećaju sto posto sigurnima u svoju odluku.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Osobi s kojom su u partnerskom odnosu žele pružiti čitav svijet, no ono što je njihova boljka je to što, unatoč svemu, nemaju uvijek dovoljno hrabrosti priznati svoje osjećaje drugoj strani jer često čekaju da im se u odnosima stvari dogode same od sebe, bez da daju dovoljno sebe za stvaranje početka veze. Naime, jedna od njihovih mana je pesimističnost pa na početku sumnjaju u pozitivan ishod.

No altruistični jarci prava su svjetlost u životima onih koji ih okružuju. Sir Isaac Newton, Humphrey Bogart, Sissy Spacek, Annie Lennox i Armin Van Buuren (bili) su samo neki od njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju