Jelena Đoković navršila je 30. godina. Rođendan je proslavila u društvu obitelji i prijatelja, a dobila je i jedan poseban dar koji će sigurno zauvijek pamtiti

Jelena Đoković proslavila je 30. rođendan na velikom slavlju koje se održalo u Beogradu. Dijana i Srđan Đoković, roditelji njezinog supruga Novaka Đokovića, pripremili su joj posebno iznenađenje povodom rođendana.

Svekrva i svekar znaju da je njihova snaha velika obožavateljica violine i klasične glazbe pa su na proslavu doveli Wonder Strings Quartet koji je sve prisutne oduševio svojim nastupom.

Jelena Đoković proslavila je 30. rođendan na velikom slavlju u društvu obitelji i prijatelja.

Hvala vam od srca, potpuno sam dirnuta. Zahvaljujem se Srđanu i Dijani. Hvala vam što obraćate pažnju na moje strasti i ono što volim. Puno mi to znači, poručila je Jelena Novakovim roditeljima i potom ih zagrlila.

Prvi igrač svijeta na trenutak je ukrao pažnju sa svoje lijepe supruge zahvaljujući Udruženju saksofonista Srbije koje mu je na proslavi dodijelilo nagradu za najboljeg saksofonista-tenisača svih vremena i proglasilo ga počasnim članom Udruženja. Bila je to šala na račun Novaka koji je prošle godine demonstrirao svoju 'vještinu' sviranja saksofona i nasmijao obožavatelje diljem svijeta.

Sretan rođendan , ljubavi. Ovo je preko veze. Ja svojom kvalitetom na ovom veličanstvenom instrumentu to još nisam zaslužio, ali ću se potruditi da zaslužim jer ovo je jedna obaveza i odgovornost. Ja već dugo dobivam izgovor da je saksofon previše glasan, da bi probudio svog sina i cijelu zgradu, ali s obzirom da sam postao član, ljubavi, sada više nema izgovora. Sada moram vježbati jer u suprotnom mi se oduzima članska iskaznica, rekao je dobro raspoloženi Novak.

Atmosferu sa slavlja pogledajte u videu koji je prvi tenisač svijeta objavio na svojoj službenoj Facebook stranici.

 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju