Milena Jevtović sa suprugom i dva sina živi u stanu u jednom beogradskom naselju. Njihov stan, kako kaže Milena, uređen je s puno ljubavi s namjerom da se u njemu uvijek osjećaju ugodno. I zaista, dom Milenine četveročlane obitelj izgleda poput nježne, idilične oaze, a i balkon osvaja šarmantnim detaljima.

Galerija Romantičan stan u Beogradu u kojem Milena Jevtović živi sa suprugom i dva sina Romantičan stan u Beogradu u kojem Milena Jevtović živi sa suprugom i dva sina - 3 Romantičan stan u Beogradu u kojem Milena Jevtović živi sa suprugom i dva sina - 10 +9 Balkon je mali, ali funkcionalan, s klupicom rađenoj po mjeri i policom za cvijeće

U uređenju stana prevladava romantičan stil, s mnoštvom pomno odabranih detalja koji oplemenjuju prostor. Boje koje prevladavaju su pastelne, od bijele, preko svijetlosive, bež, do boje lavande, svijetlo i tamnoružičaste, opisuje Milena Jevtović iz Beograda. Njezini momci, kao pravi džentlmeni, mami i supruzi prepustili su uređenje prostora u kojem žive i nisu se puno miješali u odabir boja i detalja.

Romantičan stan u Beogradu u kojem Milena Jevtović živi sa suprugom i dva sina - 5 U uređenju Milenina stana prevladavaju romantičan stil i pastelne boje (Foto: Privatne fotografije)

Naravno, sinovi imaju svoju sobu gdje je sve prema njihovom ukusu i željama, dodaje. Posebnu pažnju Milena je posvetila uređenju kuhinje jer kao i svaka mama u njoj provodi dosta vremena.

Volim lijepe, neobične šalice, čajnike i posuđe općenito. Uživam dok ispijam kavu ili čaj iz lijepe porculanske šalice, kaže Milena čiji stan sa svakim godišnjim dobom dobije malo preuređenje.

Romantičan stan u Beogradu u kojem Milena Jevtović živi sa suprugom i dva sina - 4 Posebnu pažnju Milena je posvetila uređenju kuhinje (Foto: Privatne fotografije)

Cijeli stan dekoriram sezonski, a s posebnom ga pažnjom i ljubavlju uređujem pred Novu godinu i Božić, ali i tijekom proljeća, ljeta i jeseni, ističe.

Deset vaših balkona i terasa koje su ovoga ljeta oduševile mnoge Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je skupio 13.000 lajkova - 5 Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je skupio 13.000 lajkova - 3 Balkon stana u Ivanić-Gradu u nepogrešivoj sivo-bijeloj kombinaciji - 2 +7 Varaždinski balkon s drvenom pregradom - 4

Stan u Kutini kojem se mnogi dive Garderobni ormar je san snova! Kristininu stanu u Kutini mnogi se ne mogu prestati diviti

Jedan od najdražih dijelova njezina doma joj je balkon koji je mali, ali funkcionalan, s klupicom rađenoj po mjeri i policom za cvijeće. Poseban ugođaj i šarm balkonu daju udobni jastučići, biljke, lampice i romantične svijeće.

Kako bih jako voljela imati svoj vrt, trudim se da na balkonu uvijek uzgajam i održavam cvijeće, otkriva Milena Jevtović.

Romantičan stan u Beogradu u kojem Milena Jevtović živi sa suprugom i dva sina - 9 Balkon je mali, ali funkcionalan, s klupicom rađenoj po mjeri i policom za cvijeće (Foto: Privatne fotografije)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju