Vrlo opuštajućim i vedrim ljetnim ugođajem odiše uređenje kuće kojoj retro detalji poput tapete s predimenzioniram bijelim ananasima i velikog visećeg lustera daju poseban šarm. No možda je najljepši dio ovog predivno uređenog doma ipak bijela terasa s kamenim podom.

Galerija Prelijepa kuća s romantičnom bijelom terasom - 7 Prelijepa kuća s romantičnom bijelom terasom - 8 Prelijepa kuća s romantičnom bijelom terasom - 4 +4 Interijer kuće uređen je u eklektičnom stilu sa šarmantnim vintage ugođajem

Kada bismo zamišljali mjesto na kojem bismo voljeli provoditi ljetna jutra i slobodno vrijeme, to bi lako mogla biti i prekrasna terasa uređena s bijelim metalnim stolicama i stolom u vintage stilu koji su se savršeno uklopili s kamenim podom u kombinaciji neutralnih nijansi.

Prelijepa kuća s romantičnom bijelom terasom - 8 Prelijepa kuća s romantičnom bijelom terasom i kamenim podom (Foto: Living4media)

Malo zelenila u obliku biljke na stolu i jedne koja visi s krova romantičnom bijelom eksterijeru dalo je dozu ugodnog kontrasta s besprijekorno pogođenom estetikom.

Prelijepa kuća s romantičnom bijelom terasom - 6 Dnevnu sobu krasi retro tapeta s velikim bijelim ananasima (Foto: Living4media)

Ova sunčana terasa zaista izgleda kao prava mala ljetna oaza, ali i interijer kuće jednako je očaravajući. Posebno nam se svidjela dnevna soba s retro detaljima poput naslonjača u stilu pedesetih godina i tapete s velikim bijelim ananasima.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto Milina! Sunčana terasa koja u sumrak postaje posebno čarobno mjesto

Slika nije dostupna Savršenstvo u žutoj boji: Balkon na kojem se ispija kava i priprema roštilj

Eklektičan stil uređenja prevladava i u spavaćoj sobi te radnom kutku, a kako li je tek divna prostorija a dvokrilnim bijelim staklenim vratima u kojoj sa nalaze antikni stol ukrašen velikom zelenom biljkom te iznad njega starinski luster koji daje dašak luksuza.

Prelijepa kuća s romantičnom bijelom terasom - 3 Prostorija s dvokrilnim vratima s daškom luksuza (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju