Stil voditeljice središnjeg informativnog programa Nove TV, Romine Knežić već godinama određuje poslovni ormar kojim dominiraju klasična odijela, te nenametljivi krojevi odjeće. No da simpatična Romina s jednakom lakoćom pliva i u situacijama koje traže visok stupanj elegancije podcrtane glamurom pokazala je u ulozi domaćice humanitarne večeri odjevena u balsku haljinu

Američka gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a organizirala je trinaesto izdanje dobrotvornoga projekta 'Večer za sigurne korake'.

Cilj ovoga projekta je prikupljanje sredstava za razminiranje minsko sumnjivih površina u Hrvatskoj, a u dosadašnjim je izdanjima prikupljeno više od 7,3 milijuna kuna zahvaljujući čemu je razminirano ukupno sedam županija.

U dosadašnjim je izdanjima projekta 'Večer za sigurne korake' prikupljeno više od 7,3 milijuna kuna zahvaljujući čemu je razminirano ukupno sedam županija

Novac prikupljen na ovogodišnjoj večeri bit će namijenjen razminiranju Karlovačke županije u kojoj je 61 četvorni kilometar još uvijek zagađen s više od 3.700 zaostalih mina.

Voditeljica Romina Knežić u ulozi domaćice večeri humanitarnog karaktera svojom pojavom u dugačkoj toaleti izrađenoj od svile uspjela je zadovoljiti najviši stupanj elegancije i glamura kakav danas više ne viđamo na svečanim premijerama filmova nego tek na kraljevskim dvorima.

Dvobojna toaleta blago strukiranog kroja i dominantnog donjeg dijela u dva sloja materijala laskavo je istaknula eleganciju voditeljice. Glamuroznost su zapečatili kosa podignuta u ležernu punđu i nježni make up.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju