Ronda Rousey krasit će stranice specijalnog izdanja američkog magazina Sports Illustrated posvećenog ljepoticama u kupaćim kostimima. Najpoznatija žena u borilačkim sportovima današnjice pojavljuje se u neočekivanom izdanju

Umjesto u bikiniju, na stranicama specijalnog izdanja magazine Sports Illustrated Ronda Rousey pojavit će prekrivena samo bojom. ‘Bodypaint’ kupaći kostim na slavnoj dami iz ovog ultimativnog muškog borilačkog sporta i pojavljivanje na spomenutom magazinu oduševio je žene diljem svijeta.

Izdanje u kupaćim kostimima magazine Sports Illustrated obično je posvećeno svjetskim manekenkama i modelima što promiču ideale ljepote koje su nedostižne većini žena. S druge strane, Ronda Rousey je ‘stvarna’ žena koja je do svojeg impresivnog tijela došla zahvaljujući redovitoj vježbi, odnosno svome poslu.

‘Stvarno vjerujem da ne bi trebao postojati samo jedan tip tijela kojemu svi teže. Nadam se da će ljudi nakon što me vide u magazinu shvatiti da je snažno i zdravo zapravo in i seksi,’ priznala je zgodna sportašica, te zaradila mnoštvo komplimenata na račun svoga izgleda.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju