Nakon što su nedavno u ponudu vratili napitak Caticorn koji oduševljava ljubitelje mačaka i jednoroga, zagrebački Cat Caffe već nas je iznenadio novom poslasticom.


Napitak Rose Gold s okusom ruže novost je u ponudi ljupkog kafića Cat Caffe, omiljenog okupljališta ljubitelja maca i finih, originalnih napitaka. Rose Gold dolazi u obliku kave s mlijekom, kapučina i vruće čokolade, a svaki izgleda jednako primamljivo i ukusno.

Napitak Rose Gold s okusom ruže novost je u ponudi zagrebačkog kafića Cat Caffe



Šalica Rose Gold kave ukrašena je nacrtanom ružicom posutom zlatnim česticama, a kao dodatak svakom napitku tu su usitnjene latice ruže.

Želite li u ovoj romantičnoj i nježnoj kavici, kapučinu ili vrućoj kavici guštati s prijateljicama ili u društvu neke druge drage osobe, na adresi Kušlanova 6 u Zagrebu čeka vas Rose Gold i mace koje usput možete maziti, pa i poigrati se s njima. Pročitajte i Caticorn frape od vanilije i jagoda novost u ponudi zagrebačkog Cat Caffea.

Rose Gold vruća čokolada izgleda baš primamljivo Rose Gold vruća čokolada izgleda baš primamljivo (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju