Blagdanska su slavlja prošla, ali za (umjereno) uživanje u finoj kapljici nije teško naći povoda. Što kažete na to da s prijateljicama nazdravite s čašom rosé vina koje svjetluca i sadrži suze jednoroga?

 

Svjetlucavo rosé vino s jednorogovim suzama proizvod je španjolske vinarije Gik, koju vode supružnici Tere i Javi, iskusni enolozi koji su se dosjetili napraviti magično vino koje, kako opisuju, donosi sreću i optimizam njihovoj maloj vinariji u španjolskom Navarru. Tere i Javi tvrde da vino sadrži prave suze jednoroga koji živi na tajnoj lokaciji – a tko smo mi da im proturječimo?

Svjetlucavo rosé vino s jednorogovim suzama proizvod je španjolske vinarije Gik koju vode supružnici Tere i Javi



Poznato je da suze jednoroga imaju moć pretvoriti nepredvidljive dane u predivne dane. Ružičasta boja ujedno je simbol sigurnosti i karaktera, a boja ovog najružičastijeg rosé vina potpuno je prirodna.

Rosé vino sa suzama jednoroga može se naručiti na stranici vinarije Gik kao pakiranje od tri boce (39 eura/293 kune), šest boca (70 eura/525 kuna) i 12 boca (118 eura/885 kuna), plus poštarina.

Sadrži 12 posto alkohola, a čak i u najmanjim količinama ovo magično piće garantira odličnu zabavu i još bolje raspoloženje.

Rose vino sa šljokicama i jednorogovim suzama proizvod je španjolske vinarije Gik Rose s jednorogovim suzama savršen je izbor za druženje s prijateljicama Foto: gik.blue

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju