Kada je riječ o glačanju, sigurno često čujete priče pojedinaca koji kažu da ne glačaju, već nakon pranja i sušenja odjeću samo slože u ormar.

Takve će osobe već u startu kupovati odjeću koja se manje gužva, što je poprilično težak zadatak, pogotovo kad se radi o laganim ljetnim komadima i košuljama. Zašto biste se odrekli lanenih hlača i lepršavih haljina?

Također, često čujemo kako muškarci ne glačaju ili izbjegavaju taj posao. Iako u tome ima istine, ipak moramo srušiti dio ovog mita! Činjenica je da i muškarci glačaju i nekima to poprilično dobro ide. Osim toga, možemo čuti kako glačanje umara i predstavlja gubitak vremena. No moramo razbiti i ovaj mit! Neki ljudi uživaju u ovom kućanskom poslu jer ih opušta i uz dobar sadržaj na zvučnicima odvodi u drugi svijet. Znači, ipak postoje pozitivne strane glačanja.

A tu su i osobe kojima sve ide od ruke, pa tako i glačanje. Za njih je taj zadatak lagan, nema puno kompliciranja, temperaturu glačala namjeste zatvorenih očiju, a nabori nestaju u tren. Moramo razbiti i ovaj mit jer glačanje nije uvijek jednostavno, što dokazuje i činjenica da je svatko, barem jednom u životu, uništio neki odjevni predmet s glačalom u ruci.

Ako vam se takvo nešto dogodilo, vjerojatno još niste pronašli svoje 'savršeno' glačalo. A nezgode s progorijevanjem ili naborima koji nikako da se izglačaju neće više biti dio vaše priče o glačanju uz Philips PerfectCare Elite Plus parnu postaju.

Philips PerfectCare Elite Plus je najsnažnijia i najbrža parna postaja na svijetu s izuzetno laganim glačalom i pametnim automatskim načinom rada. Tijekom glačanja nije potrebno namještati temperaturu jer pametna tehnologija parne postaje OptimalTEMP omogućuje glačanje bilo koje tkanine, od trapera do svile bez progorijevanja. Ako zaboravite na glačalo i ostavite ga vodoravno na odjeći ili dasci za glačanje neće doći do sagorijevanja i sjajnih tragova. Možete biti bezbrižni.

Pametni senzor DynamiQ točno zna kada se i kako glačalo pomiče i osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije. A još bržem uklanjanju nabora ide u prilog i to što je glačalo veoma lagano pa besprijekorno klizi. Tako je lagano da je čak i parno glačanje u uspravnom položaju izuzetno lako.

Za više informacija posjetite Philips.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju