Još malo i stiže nam sezona proljetnih vjenčanja. Ako i sami već imate pozivnicu za nečiji veliki dan, vjerojatno ste barem bacili oko na ponudu haljina, kombinezona, odijela...

Galerija Ružičasta haljina iz H&M-a - 3 Ružičasta haljina iz H&M-a - 4 Ružičasta haljina iz H&M-a - 5 +1 Ružičasta haljina iz H&M-a - 1

Kada su u pitanju trgovine ulične mode, mnoge od njih često znaju istaknuti ponudu odjeće i obuće koju smatraju prikladnom za odlazak na vjenčanja. Tako i švedski brend H&M u sklopu svoje internetske trgovine ima dio koji nosi ime "Ladies Wedding Shop".

Unutar njega nalaze se prekrasne haljine, elegantni modni dodaci, divne cipele. Pokrivene su sve kategorije, a nama je za oko zapela haljina stvorena za odlazak na proljetno vjenčanje koja će se posebno svidjeti ljubiteljicama ružičaste boje.

Ružičasta haljina iz H&M-a - 4 Ružičasta haljina iz H&M-a - 4 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o ružičastoj midi haljini koja prati liniju tijela, sa srcolikim izrezom. Ova bodycon haljina ima tanke, podesive naramenice, dolazi u veličinama od XS do XXL i prodaje se po cijeni od 19,99 eura.

12 haljina u kojima ćete sigurno zablistati kao kuma na vjenčanju Nissa (Answear), 339,90 eura (2560,98 kn) Monsoon, 224 eura (1687,73 kn) Marciano by Guess, snižena s 320 na 160 eura (1205,52 kn) +9 Mango, 99,99 eura (753,37 kn)

Damama koje nisu ljubiteljice jarkih boja, mogla bi se svidjeti crna verzija haljine. Nažalost, crna haljina trenutno je dostupna samo u veličini XS. Zato će dame kojima se svidjela ružičasta opcija obradovati vijest da su u trenutku pisanja teksta bile dostupne sve veličine.

Ružičasta haljina iz H&M-a - 2 Ružičasta haljina iz H&M-a - 2 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju