Teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić i njegova supruga Ryan Marie dokaz su da uz svakog uspješnog muškarca stoji žena bez koje taj uspjeh ne bi postigao

Stipe Miočić treći put obranio je pojas teškaškog prvaka UFC-a pobjedom protiv Francisa Ngannoua.

Najvatrenija navijačica američkog borca mješovitih borilačkih vještina hrvatskog podrijetla tijekom dugo očekivanog dvoboja zasigurno je bila njegova supruga Ryan Marie s kojom se oženio 2016. godine.

 

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

Iscrpljeni Stipe odmah nakon pobjede uzbuđeno je svima objavio kako je Ryan trudna. Bit ću tata! To je ono što je sada najvažnije, viknuo je uzbuđeno.

Ovaj bračni par još jednom je dokazao tvrdnju kako iza svakog uspješnog muškarca stoji žena koja mu pruža bezrezervnu podršku u onome što radi, a Ryan ga podupire do te mjere da je jednom prilikom s njim odrađivala težak i rigorozan trening.

Obitelj koja trenira zajedno, ostaje zajedno. Toliko volim ovu ženu, kazao je tada.

 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocicufc) on

Vatrena Ryan stala je u obranu svog supruga kojeg je UFC nepravedno omalovažavao uoči dvoboja s Ngannouom i pokušao isprovocirati nakon pobjede s postom na Instagramu. UFC je svoje pratitelje zapitao slažu li se sa Stipinom izjavom da je najbolji teškaš svih vremena što je Ryan iznimno pogodilo.

Stipe i Ryan Marie u braku su od 2016. godine.

Slažete li se??? Jako sam razočarana i šokirana što uopće možete napisati ovaj post!!! Vrijeme je da stanete iza svog prvaka. Ovo je kontinuirano omalovažavanje predstavnika radničke klase, uzorne osobe koja služi svojoj zajednici i dominira svojom divizijom. To je čovjek koji radi sve što može za svakoga koga upozna i ne radi ništa nego sjajno demonstrira svoj talent. On je savršen primjer heroja, obiteljskog čovjeka, uzora djeci i svima ostalima. Zaista trebate preispitati iza koga trebate stati. Jako razočaravajuće, ali nažalost ne i iznenađujuće, napisala je Ryan.

Ovime je sigurno opet dala vjetar u leđa svom suprugu koji je ljubav koju prema njoj osjeća najbolje izrazio prošlogodišnjom čestitkom na Valentinovo: Ti si najbolje što mi se ikad dogodilo u životu.

Više o Stipu Miočiću i njegovom uspjehu pročitajte na portalu Gol.hr.

 

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju