Jedan od glavnih aduta nakita prije svega je njegova sposobnost da modnu kombinaciju potpuno transformira i svaki komad odjeće svojim wow-efektom prilagodi našem stilu.

Galerija Argentum Argentum Argentum +7 Argentum

U periodu kad je jednostavna i prozračna odjeća zbog visokih temperatura najčešći odabir, jedino što nam nedostaje da bismo zablistali je pravi komad srebrnog ili pozlaćenog nakita koji će zaokružiti cijelu priču.


Bilo da ste ljubiteljica ogrlica, narukvica, naušnica ili biste odvažno odabrale neku od nanožnica koju možete lako prošetati po plaži, nova Argentumova kolekcija nakita s morskim motivima energično će i razigrano upotpuniti svaki modni odabir ovog ljeta.


U ovom periodu godine, kad je toplinski val jedna od glavnih tema razgovora, u ormar pospremamo sve tamne tonove i biramo odjeću živih boja kojom se lako istaknuti na rivi, plaži ili u izlasku kakve god temperature bile.

Srebrni nakit inspiriran morskim motivima koji trebamo ovog ljeta


Iako bi se mnoge dame složile s time da je pri odabiru nakita minimalizam poželjan, ogromne ogrlice ostavljamo iza sebe i okrećemo se potpuno drugom trendu.
Na nizanje nekoliko ogrlica zajedno teško da ove sezone možemo ostati ravnodušni, posebno ako je riječ o spajanju svih glavnih asocijacija na ljeto. Ne morate odabrati samo jednu, na svojem vratu motivima kreirajte priču koja govori sama za sebe i bez zadrške nakitom istaknite svoj jedinstveni karakter.


Odaberete li lepršave lanene haljine jarkih boja i udobnu obuću kojom ćete prošetati gradom ili one satenske uz koje birate omiljene sandale, modna kombinacija pričat će sasvim drugu priču ako nanižete nekoliko ogrlica s motivima po vlastitom izboru i bez riječi na prvu pokažete koji su to razlozi zbog kojih vam je ljeto omiljeno doba godine.
Poigrajte se s ogrlicama različitih duljina, kombinirajte privjeske različitih motiva i drugačijih tekstura, svaki će komad zasigurno znati kako privući poglede i pozornost.

  Argentum Argentum Foto: Argentum

Iako je klasik i gotovo nikad ne izlazi iz mode, pletivo je ove sezone baš totalni hit. Osim laganih pletenih haljina, tu su i hlače ili suknja koje dolaze u kompletu s topom istih boja, a kombinaciju savršeno može zaokružiti i šešir, koji će nas usput i zaštititi od jakog sunca.
Uz tkanje zbog kojeg ćete se u odjeći osjećati prozračno i lagano na koži preplanuloj od sunca zaigrajte se motivom školjke kao da ste netom izronili iz mora.

Zbog svoje jednostavnosti uz pletivo ni s jednim nakitom nećete pogriješiti. Dozvoljava vam neodlučnost i daje priliku da u priči spojite naušnice, ogrlice i narukvicu onako kako samo vama priliči.
Iznenadi li vas ljetna kiša, na lagano pletivo kad zahladi lako možete nabaciti sako jarkih boja s dugim rukavima i zaokružiti ovu odvažnu modnu kombinaciju mnoštvom nakita.

Argentum Argentum Foto: Argentum


Nosite sunce sa sobom kamo god krenuli


Nakit inspiriran zrakama sunca svakako je poprilično profinjen odabir za razigrane ljetne kombinacije u kojima ćete se lako stopiti s onim u čemu tijekom ovog doba godine volimo najviše uživati. Odaberite kupaći kostim u kojem se osjećate najbolje i uživajte u pravom osvježenju uz koktele u obližnjem beach-baru kao prava kraljica.


Preplanulu put svakako ćete istaknuti jarko žutim kupaćim kostimom, a uz njega odaberite neutralnu haljinu ili pareo kako bi njegov wow-efekt potpuno došao do izražaja. Ako pak volite jednostavnost, mornarski motivi, modro plava ili bijela mogli bi biti vaš siguran odabir. Za koju god boju se odlučili, mislite i na nekoliko dodatnih detalja koji vas na plaži mogu izdvojiti iz mase.


U novoj Argentumovoj kolekciji nakita s morskim motivima nalazi se i komplet s kojim možete ponijeti sunce sa sobom kamo god se uputili. Ogrlica i narukvica s motivom zraka sunca stopit će se s vašom svjetlucavom kožom u trenu i biti završni detalj modne kombinacije koja i na plaži ostavlja bez daha.

Argentum Argentum Foto: Argentum

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju