Uz Dobre cijene u svako vrijeme, kupnja u dm-u ostaje povoljnija i nakon promjene službene valute

Dugoročno povoljne cijene možda vam se čine kao nedosanjani san i zasigurno ste već umorni od usporedba i traženja najboljih cijena proizvoda koji su vam neophodni. Situaciju dodatno komplicira uvođenje eura i proces navikavanja na novu valutu. Zahvaljujući dm-ovom konceptu Dobre cijene u svako vrijeme možete računati da će, bez obzira na sve promjene koje se događaju, cijene u dm-u ostati nepromijenjene tijekom najmanje četiri mjeseca.


Početak siječnja i uvođenje eura za većinu će građana donijeti brojna pitanja, poput onog kako se naviknuti na cijene u eurima, a dm se pobrinuo da među njima ne bude i pitanje gdje kupovati povoljno. Naime, ovog siječnja dm je dodatno snizio već dobre cijene čak 700 proizvoda kako bi kupcima omogućio dugoročno povoljniju kupnju, lišenu stresa kojeg lov na uštede nerijetko podrazumijeva.


Među 700 proizvoda čije su cijene dodatno snižene pronaći ćete sve što vam je potrebno za kućanstvo, bebe i djecu te njegu kose, tijela i lica, kao i make up proizvode omiljenih brendova. Ako vam je danas potreban deterdžent za pranje rublja, u dm-u možete kupiti Ariel kapsule za pranje rublja Extra Clean po cijeni od 11,25 eura (84,76 kuna ) što je dodatno sniženje od 15 posto u odnosu na prethodnu cijenu. Na cijenu Nivea BB kreme za lice 5u1 možete računati tijekom najmanje sljedeća četiri mjeseca, tako da ćete je i u ožujku moći kupiti po dobroj cijeni od 6,95 eura (52,36 kn) umjesto po cijeni od 8,61 euro (64,9 kuna). Bez obzira na to trebaju li vam vlažne maramice za vaše mališane sada ili će vam trebati tek za mjesec dana, kupnju možete planirati bez stresa i neovisno o akcijama, jer će vas dobra cijena Violeta double care vlažne maramice koje sadrže čak 99 % vode po cijeni od 4,95 eura (37,30 kn) čekati dok vam ne budu zaista potrebne.


Dobre cijene u svako vrijeme koncept je na kojem dm temelji svoju cjenovnu politiku, ali i svoj odnos prema kupcima. Jamstvo da se povoljne cijene neće mijenjati tijekom najmanje četiri mjeseca omogućuje vam dugoročno upravljanje kućnim budžetom, lakše planiranje kupnje i naravno – uštede.


Više o konceptu Dobre cijene u svako vrijeme možete otkriti na dm.hr, a dodatne informacije o proizvodima koji su od ovog siječnja dodatno sniženi potražite u dm KATALOGU za siječanj

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju