Do sada znamo da nam je lijeva ili desna strana tijela "dobra strana" i zbog toga se uvijek okrećemo na tu stranu kada se fotografiramo. No postoji jedna određena poza tijela s kojom ćete uvijek ispasti dobro na fotografijama, kaže profesionalni fotograf za vjenčanja Mike Busada.

 

I to ne tvrdi samo iskusni Busada jer "S-pozu" prakticiraju svi, od slavnih osoba na crvenom tepihu do profesionalaca u industriji vjenčanja kada savjetuju svoje klijente kako da se namjeste za fotografiranje.

'S poza' stavlja tijelo u savršenu S krivulju zbog će fotografija biti vrlo laskajuća

"S-poza" izvodi se u četiri koraka:

1. korak: U blagom kutu okrenite tijelo prema fotografu (otprilike za 45 stupnjeva).
2. korak: Ispravite stražnju nogu i stavite svu težinu na tu nogu.
3. korak: S prednjom nogom (koja je bliže fotografu) iskoračite naprijed za 15 centimetara.
4. korak: Savinite koljeno prednje noge lagano prema unutra i usmjerite ga prema fotografu.

U 'S-pozi' bokovi su pomaknuti prema unutra, što ih udaljuje od kamere, dok bočni profil više dolazi do izražaja. Nadalje, ova poza stavlja tijelo u savršenu S-krivulju, zbog čega će fotografija biti vrlo laskajuća, objašnjava fotograf Mike Busada.

Bikini Klik, klik: Sedam pravila za savršenu fotografiju u bikiniju

Zvuči komplicirano? Zaista nije. Izvježbajte "S-pozu" ispred ogledala kako biste na fotografijama sa svoga vjenčanja izgledali besprijekorno. Ili u bilo kojoj drugoj prilici.

Blake Lively također voli pozirati u \'S pozi\' Glumica Blake Lively također voli pozirati u 'S-pozi' (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju