Možete li zamisliti svježinu proljetnog jutra koja traje 100 dana? Ili uzbudljiv miris vrta s lavandom ili egzotičnog ulja jasmina i ljiljana koji oduševljavaju vaša osjetila svakog trenutka u danu?

S novim Silanom odsad će vas osjećaj svježe oprana rublja pratiti i do 100 dana*. Uz izbor od devet različitih atraktivnih mirisa Silan će vašoj odjeći dati neodoljiv, dugotrajan miris u svakom trenutku dana.

Silan ima formulu koja osigurava dugotrajno zadržavanje mirisa na tkanini čak i nakon sušenja. Tehnologija parfema omogućuje stalno otpuštanje mirisa, zbog čega će odjeća i rublje zadržati svježinu i mirisati kao da su tek oprani čak 100 dana. Kada se upravo oprana odjeća osuši, svaki put kada je pomaknete ili dodirnete, u zrak će ispustiti sićušne mikrokapsule i donijeti prekrasne trenutke uživanja u dugotrajnom mirisu.

Silan Classic Fresh Moments počiva na nevjerojatnom uspjehu Silanova koncepta „osam tjedana svježine”, koji je uveden 2014. godine za asortiman Silan Classic. Taj je koncept u 2016. poboljšan kako za asortiman Classic tako i za Aromatherapy, uz obećanje svježih i mirisnih trenutaka koji traju i do deset tjedana.Iznimno djelotvorna formula pruža dugotrajan prekrasni miris, a uz nju će rublje biti i ugodno na koži koliko i mirisno.

25 ml omekšivača za rublje Silan u uobičajenoj količini rublja za pranje vašoj odjeći daje miris koji traje do 100 dana i njeguje tkaninu, čineći rublje mekšim i nježnijim. U kolekciji Silan, koja uključuje asortimane Silan Classic i Silan Aromatherapy, možete birati među devet prekrasnih mirisa.

U kolekciji Silan Classic Fresh Moments u boci jednostavna, nenametljiva dizajna s kapljicama rose uhvaćena je sama esencija mirisa prirode:


Silan Mediterranean – stvara dojam vedra ljetnog neba
Silan Morning Sun – stvara osjećaj svježe rose netom nakon izlaska sunca
Silan Lavender Garden – odiše prekrasnim mirisom ljubičaste lavande koji mediteranske livade ispunjava lijepim uspomenama

Kolekcija Silan Aromatherapy Perfume Moments nudi tri uzbudljiva cvjetna mirisa koji će stimulirati vaša osjetila.

Silan Aromatherapy Orange Oil and Magnolia (ulje naranče i magnolija)
Silan Aromatherapy Rose Oil and Peony (ulje ruže i božura)
Silan Aromatherapy Citrus Oil and Frangipani (ulje citrusa i plumerije)

Utemeljen na desetljećima stručnosti koja stoji iza robne marke Silan, vodeći asortiman omekšivača za rublje u regiji obećava neodoljiv i dugotrajan mirisni doživljaj. Od trenutka kada svakog jutra otvorite svoj ormar do trenutka kada se navečer zavučete u krevet, možete dulje uživati u trenucima koje vam donosi Silan.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju