Nakon nestvarnih dana uživanja na ljetnom suncu i njegovanja preplanule puti, naš je organizam odmoren, ali koža, htjeli mi to ili ne, pomalo isušena i osjetljiva.

 Kako bi povratila izgubljenu vlažnost i oporavila se od izlaganja utjecaju sunca i morske soli, koži je potrebna adekvatna njega. Na sreću, pronašli smo način kako da to postignemo u svega četiri koraka koristeći nove proizvode Eisenberg Paris linije. Osim što će povratiti svježinu tonusa lica, ovi će kozmetički dragulji postići da se naš brižno postignut preplanuli ten što duže održi na koži.

PR PR

Prvi korak procesu regeneracije kože u svakom je slučaju dobar serum koji djeluje restrukturirajuće i hidratizirajuće. Comforting Calming Serum (30 ml; 835 kn) umiruje kožu i djeluje protuupalno. Bogat je hijaluronskom kiselinom koja je na prvoj liniji borbe protiv starenja. Nakon što se serum dobro upio u kožu, potrebno je nanijeti kremu za lice, najbolje neku koja sadrži dosta vitamina A i E jer je njihova kombinacija idealna za poništavanje štetnih utjecaja slobodnih radikala. Krema za lice Moisturising Rich Cream (50 ml; 399 kn) bazira se na uljima noćurka i oraha makadamije koji obiluju vitaminima A i E, a ujedno je i izvrsna podloga za make-up. Maska za lice neizostavna je u njezi lica, no pritom je bitno obratiti pažnju je li masne teksture jer će joj u tom slučaju dugo trebati da se upije.

PR PR

Maska Firming Remodelling Mask (75 ml; 555 kn) lagana je i ne ostavlja masne tragove na licu. Dovoljno je nanijeti tanak sloj te ostaviti da djeluje pet minuta. Rezultat će biti optimalan ponavljate li postupak nanošenja tijekom jednog tjedna. Za završni sjaj lica može poslužiti najnoviji eliksir mladosti u gelu, Youth Elixir (30 ml; 629 kn,), koji reflektira svjetlost i zateže kožu u tren oka.

Slijedite ova četiri koraka tijekom nadolazećeg razdoblja i promatrajte rezultate. Koža će vam biti zahvalna, to je sigurno!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju