Osim možda onoga iz Harryja Pottera ili pak iz Alise u zemlji čudesa, šah obično ne zanima masovnu publiku. Neki ga smatraju pomalo dosadnim sportom, zanemarujući činjenicu da je tako dobar za razvijanje samostalnog razmišljanja, planiranja te strpljivosti, posebno kod najmlađih.

Galerija Šah s ljubimcima Šah s ljubimcima Šah s ljubimcima +2 Uncommon Goods, 182 eura

Zato nikad nije naodmet sjesti preko puta drage osobe, naoštriti moždane vijuge i baciti se u borbu strpljivosti i koncentracije.

Na internetskim trgovinama u današnje vrijeme možemo pronaći gotovo sve što nam srce poželi pa tako i šah u sasvim drugačijem izdanju. Popularna američka internetska trgovina Uncommon Goods izbacila je nesvakidašnji proizvod koji će se posebno svidjeti ljubiteljima šaha – ljubimaca.

Šah s ljubimcima Uncommon Goods, 182 eura (Foto: Profimedia)

Umjesto klasičnih kraljeva, kraljica i ostalih figura proizvođač je dizajnirao šah s figurama ljubimaca. Svaka strana u šahu ima priliku zaigrati s raznim pasminama pasa i mačaka koje su pažljivo oblikovali od kvalitetne smole.

Dolazi u kvalitetnoj kutiji s mekom unutrašnjosti koja čuva figurice od propadanja, a kad se kutija otvori, ona postaje ploča za šah. Ako poznajete ljubitelja šaha, ili pak vlasnike dlakavih prijatelja kojima se uskoro bliži rođendan – ne morate tražiti dalje jer je ovo definitivno jedan od najoriginalnijih prijedloga za poklon.

Kava s prijateljicom 5 jednostavnih načina kako da mozak ostane što duže u formi

Igra Tko je ona? donosi novi pogled na žene Tko je ona? Društvena igra za velike i male u kojoj su glavne junakinje iznimne žene

Šah s ljubimcima Uncommon Goods, 182 eura (Foto: Profimedia)

U slučaju da vas je oduševio ovaj efektni proizvod, možete ga pronaći na stranicama Uncommon Goodsa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 182 eura.

Šah s ljubimcima Uncommon Goods, 182 eura (Foto: Profimedia)

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju