Otkako je manekenka Natalie Westling prošetala pistom predstavivši jesensku Saint Laurent kolekciju za 2014. godinu, svi su poludjeli za njenim upečatljivim, svjetlucavim čizmicama. Riječ je o modelu Babies čija cijena prelazi 7 tisuća kuna, a za kojima su poludjele brojne trendseterice

Popularni model Yves Saint Laurent čizmica krasi četvrtasta potpetica optimalne visine te tisuće šljokica u ružičastoj, ljubičastoj, zlatnoj ili srebrnoj boji. Za upečatljivim gležnjačama poludjele su trendseterice diljem svijeta, a jedna d njih je i Ljupka Golić.

Prekrasna manekenka zaljubila se u ružičasti model te ga je ponosno pokazala na som Instagram profilu. S obzirom na mnogima nedostižnu cijenu, o Saint Laurent Babies modelu ćemo uživati samo na fotografijama, no postoji način da ga približite svom budžetu.

Naime, imate li omiljene čizme ili gležnjače koje su se istrošile, ogulile ili izgubile čar, nemojte ih bacati već im podarite Sant Laurent look. 

NAPRAVITE SAMI SVOJE SAINT LAURENT BABIES ČIZME:

Potrebno vam je:
- Šljokice (sitne ili krupnije) u omiljenoj boji
- Drvofiks ljepilo
- Kist
- Pik traka
- Čašica od jogurta

Postupak:
1. Čizme dobro operite i prebrišite. Đon cipele i sve dijelove koji neće biti pokriveni šljokicama oblijepite pik trakom.

3. U čašici od jogurta istresite drvofiks te ga malo razrijedite s vodom. Polako dodajte i šljokice te sve dobro izmiješajte dok se ne pretvori u ujednačenu masu.

4. Kistom postepeno počnite premazivati cipele. Drvofiks je bijele boje, a kada se osuši postaje proziran, zato nemojte paničariti ako vam boja izgleda mliječno i neobična.

5. Postupak ponovite sve dok ne dobijete željenu gustoću šljokica (3 do 5 slojeva)

6. Želite li gležnjačama podariti završni efekt, nakon nanošenja posljednjeg sloja žličicom zagrabite šljokica te ih posipajte po cijeloj cipeli te ostavite da se osuši.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju