Sakoi su nezaobilazan dio ženske garderobe. Ovaj modni klasik, nosiv u raznim prigodama, većina žena jednostavno mora imati u ormaru.

Galerija &OtherStories, 179 eura H&M, 34,99 eura Stradivarius, 39,99 eura +12 C&A, 39,99 eura

Iako su se nekad povezivali s poslovnim odijevanjem, danas su sakoi dio najljepših street style izdanja. Oni su komad koji nosimo uz traperice, ali su i uvijek elegantna opcija za neke svečanije prigode.

Sakoe nosimo u kombinaciji sa suknjama, haljinama, finjak hlačama... Nosimo ih tijekom cijele godine, ali posebno ih volimo nositi u proljeće.

S obzirom na to da smo mislima već u proljeću, zavirili smo u ponudu trgovina i izdvojili 15 modela sakoa iz novih kolekcija za razne ukuse.

H&M, 34,99 eura H&M, 34,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tu su modeli u neutralnim i odvažnim nijansama, predimenzionirani i strukirani sakoi, modeli s pojasom za vezanje u struku, kožnati sako, kao i model od trapera...

AD twenty (Europa92), 79,99 eura AD twenty (Europa92), 79,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Svaki od sakoa u galeriji na početku teksta uljepšat će proljetna izdanja, a dok nam ne dođu dovoljno topli dani, možete ih nositi ispod zimskih kaputa.

Franka Batelić u kombinaciji sa skinny trapericama kakvu žene obožavaju nositi Franka Batelić Čizme modne kuće Jimmy Choo Kominacija sakoa i skinny traperica na zagrebačkim ulicama - 5 +7 Kominacija sakoa i skinny traperica na zagrebačkim ulicama - 4

15 haljina iz novih kolekcija u kojima ćemo provesti ostatak zime i dočekati proljeće Haljine su omiljeni odjevni predmet svih 12 mjeseci u godini Zara, 35,95 eura Scotch & Soda (Europa92), 119,95 eura +12 Mango, 29,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju