Iako svake sezone neki novi model traperica postane najpopularniji, skinny modeli i dalje imaju svoje mjesto u mnogim ormarima.

Galerija Franka Batelić Čizme modne kuće Jimmy Choo Kominacija sakoa i skinny traperica na zagrebačkim ulicama - 5 +7 Kominacija sakoa i skinny traperica na zagrebačkim ulicama - 4

Njihov kraj možda se najavljuje iz godine u godinu, ali one ostaju bezvremenska opcija koja se može kombinirati na razne načine.

Jedna od nepogrešivih kombinacija s uskim trapericama jest ona koja uključuje sako. Skinny traperice izgledaju posebno dobro u kombinaciji sa sakoima oversized kroja, što je svojim izdanjem potvrdila i pjevačica Franka Batelić.

Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Instagram@frankaofficial_)

Franka je skinny traperice crne boje uparila sa svjetloplavim sakoom s dvorednim kopčanjem brenda Stankica’s Suits, a oko struka stegnula ga je plavim remenom i tako izdanju donijela dozu elegancije. Ispod sakoa pjevačica je odjenula prsluk iste boje.

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za bajkerske čizme modne kuće Jimmy Choo s podesivim metalnim kopčama.

Osim modnih urednika koji takav spoj sakoa opuštenog kroja, skinny traperica i ravnih čizama opisuju nepogrešivim, i mnoge dame, zaljubljenice u modu, složit će se kako se radi o najboljoj kombinaciji koja uključuje popularne traperice. Što vi kažete?

Skinny traperice i sako...

glasova:

Za sve dame koje vole spajati skinny modele traperica i sakoe, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko street style izdanja koja vam mogu poslužiti kao modna inspiracija.

Buntovne gležnjače Franke Batelić idealne za udobni večernji izlazak Franka Batelić Franka Batelić u LV sakou i Alexander McQueen gležnjačama Louis Vuitton sako predstavljen je na Tjednu mode u Parizu za jesen / zimu 2016. godine +0 Alexander McQueen, Punk gležnjače, 833 eura

20 jesenskih praktičnih i upečatljivih izdanja u kojima vladaju traperice Traperice su neizostavan dio jesenske garderobe Zagrebačka street style izdanja u trapericama Zagrebačka street style izdanja u trapericama +17 Zagrebačka street style izdanja u trapericama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju