Modni znalci dosjetili su se kako zimogroznima dodatno olakšati temperaturne minuse i kreirali neobičnu šal-haljinu koja obećava toplinu po cijelom tijelu.

 

Predimenzionirani puloveri, veste i šalovi nisu ništa neobično i mogu se kupiti u mnogim trgovinama, no šal-haljinu pronaći ćete samo na jednom mjestu – u web trgovini modne tvrtke Dukyana čije je sjedište u istočnoj Europi.

Šal-haljina je rastezljiva i udobna, ali nema otvore za ruke što je čini malo nezgodnom za nošenje



Ova pomalo ekstravagantna kreacija cjevastog kroja, ručno ispletena od moher-vune, dobro će utopliti čitavo tijelo, no koliko je praktična već je druga priča. Naime, šal-haljina je rastezljiva i udobna, ali nema otvore za ruke što je čini malo nezgodnom za nošenje. Čini se da su u tvrtki Dukyana pri kreiranju ovog zimskog komada originalnost i neobičnost bili ispred praktičnosti.

Šal-haljina dostupna je u nekoliko boja, bež, plavoj, crnoj, tamnosivoj, ružičastoj i ljubičastoj, a cijena je poprilično paprena - 1825 kuna. Mislimo da ćemo se ipak držati dobrih, starih debelih šalova i toplih futranih jakni, no neka znamo da i ovakav divovski šal postoji.

Šal-haljina koji će \'spasiti\' i najzimogroznije Šal-haljina proizvod je tvrtke Dukyana, a cijena iznosi 1825 kuna (Foto: dukyana.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju