Otok Bora Bora u Francuskoj Polineziji omiljeno je ljetno odredište mnogih svjetskih zvijezda, a za svoj odmor odabrala ga je i Salma Hayek.

Galerija Salma Hayek Bikini gaćice brenda Mikoh s prorezima Kupaći kostim brenda Mikoh +0 Bikini gaćice brenda Mikoh Meksička glumica uživa u pogledu na prekrasno tirkizno more u društvu svoje obitelji i prijatelja, a zabavlja se i klasičnim ljetnim aktivnostima poput plivanja i ronjenja.

Sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je i nekoliko fotografija s odmora, a na jednoj od njih otkrila je i kakav kupaći kostim preferira.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Lijepa 51-godišnjakinja nosila je tamnoplavi bikini brenda Mikoh s klasičnim gornjim dijelom i gaćicama koje imaju proreze. Ovaj brend u ponudi ima velik broj jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima s prorezima koji izgledaju uistinu efektno, ali većina žena ih izbjegava nositi tijekom sunčanja.

Razlog za to su tragovi koji neizbježno nastaju prilikom izlaganja suncu i koji kod ovakvih modela badića mogu izgledati poprilično nespretno.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju