Zbog legendarnog filmskog festivala, zvijezde zabavne industrije ovih dana pohrlile su u Veneciju. Baš svi žele biti dio 75. izdanja Mostre, a nije ju propustila ni Salma Hayek.

Galerija Salma Hayek Salma sa suprugom u Veneciji Salma u trapericama boyfriend kroja +0 Salma u Veneciji

Meksička glumica doputovala je u talijanski grad u pratnji supruga. Francois-Henri Pinault vlasnik je koncerna Kering u kojem se, između ostalog, nalaze modne kuće Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen i Bottega Veneta pa zahvaljujući tome sretnica Salma u svom ormaru ima pozamašnu kolekciju njihovih kreacija.

Za šetnju gradom i kavicu na Trgu svetog Marka ipak nije odabrala haute couture komade nego znatno ležerniju i prikladniju kombinaciju sastavljenu od traperica, majice, sakoa i čizmica s visokom potpeticom.

Salma u trapericama boyfriend kroja Salma u trapericama boyfriend kroja (Foto: Profimedia)

Ovim izdanjem Salma je razbila mit koji kaže da niskim ženama traperice boyfriend kroja baš i ne pristaju. Otkako se ovaj model pojavio na tržištu, postao je meta kritika vjernih ljubiteljica modela skinny kroja među kojima nikad nije postigao veliku popularnost.

Niske žene su ga pak izbjegavale jer može skratiti i proširiti figuru, ali Salma je pokazala da mogu izgledati odlično kada su potfrknute na pravu dužinu i nadopunjene čizmama koje vizualno produljuju noge.

Salma u Veneciji Salma u Veneciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju