Salma Hayek prošetala je crvenim tepihom na 14. po redu dodjeli nagrada Globe De Cristal održanoj u Parizu. Glumica je, kao i svaki put, oduševila svojom ljepotom, ali njen izbor toalete izazvao je puno manje oduševljenje.

Galerija Salma Hayek na dodjeli nagrada Globe De Cristal u Parizu - 2 Salma Hayek na dodjeli nagrada Globe De Cristal u Parizu - 1 Salma Hayek na dodjeli nagrada Globe De Cristal u Parizu - 3 +4 Salma Hayek  

Salma je odjenula haljinu u crnoj i blijedoružičastoj boji ukrašenu sitnim zvjezdicama po cijeloj dužini, faldama na predjelu dekoltea i struka te volanima u donjem dijelu. Našlo se tu mjesta i za srebrni lanac koji sa svake strane ima ukras u obliku sunca. Glumica je stajling upotpunila velikim srebrnim prstenom i crnom clutch torbicom sa zlatnim i srebrnim detaljem.

Salma Hayek je oduševila svojom ljepotom, ali njen izbor haljine izazvao je puno manje oduševljenjeMnogi su komentirali da je 52-godišnja ljepotica izabrala pogrešnu haljina te da kreacija jednostavno izgleda neukusno.

Prava šteta da tako lijepa žena nema bolji modni ukus, jedan je od komentara na stajling Salme Hayek.

U fotogaleriji pogledajte i prijašnje odjevne izbore Salme Hayek za glamurozna događanja.

Salma Hayek na dodjeli nagrada Globe De Cristal u Parizu - 1 Salma Hayek na dodjeli nagrada Globe De Cristal u Parizu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju