Premijera filma House of Gucci održana je u New Yorku, a crvenim tepihom zavladale su glamurozne toalete, u stilu kakav njeguje modna kuća Gucci. Salma Hayek, koja glumi Giuseppinu Auriemmu, za premijeru je odabrala kreaciju s potpisom kuće Gucci koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Haljina Salme Hayek sašivena je od dva dijela, gornji dekoltirani dio izrađen je od baršuna tamnoplave boje te je oko vrata i na rubovima rukava ukrašen velikim umjetnim dijamantima. Donji dio haljine sašiven je od crne svilenkaste tkanine s visokim prorezom s lijeve strane.

Uz Guccijevu kreaciju Salma je nosila štikle retro dizajna s vrtoglavo visokom platformom i tankom potpeticom te deblje najlonke boje kože. Glamurozan stajling 55-godišnja zvijezda začinila je s damskom crnom clutch torbicom ukrašenom metalom zlatne boje i ženstvenim ružem rubin crvene nijanse.

Sviđaju li vam se platforme kakve nosi Salma Hayek?

glasova:

U kriminalističkoj drami House of Gucci redatelja Ridleyja Scotta Salma Hayek glumi pronicljivu Giuseppinu 'Pinu' Auriemmu koja je bila osuđena na 25 godina zatvora zbog navodnog organiziranja ubojstva Maurizija Guccija (Adam Driver) za novčanu naknadu. Hladnokrvno ubojstvo potomka modnog carstva 1995. godine šokiralo je svijet, pogotovo nakon što je njegova bivša supruga Patrizia Reggiani (Lady Gaga) bila proglašena krivom za smišljanje ubojstva.

Slika nije dostupna I suprug je očaran: Blještava haljina Salme Hayek stvorena za putene božice

Kako je prikazano u filmu, Maurizio je ostavio Patriziju zbog mlađe žene te je ona bila izbačena iz slavne modne obitelji. Tijekom suđenja za Maurizijevo ubojstvo, koje je duboko prodrmalo Italiju, Reggiani je svaki dan dolazila odjevena u Gucci od glave do pete, uključujući i modne dodatke. Na sudu je ustanovljeno kako je naredila ubojstvo svog supruga nakon što joj je ponudio 650.000 dolara u brakorazvodnoj nagodbi.

U filmu House of Gucci glume i Al Pacino, Jared Leto i modni dizajner Tom Ford, a u kina stiže 24. studenog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju