Salma Hayek u svojem ormaru ima najnovije trendovske dizajnerske kreacije te uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima.

Galerija Salma Hayek Salma Hayek u neonski zelenoj haljini modne kuće Bottega Veneta - 3 Bottega Veneta haljina, 30,900 kn +1 Bottega Veneta haljina, 30.900 kn

Tako je bilo i na premijeri filma "Bardo, False Chronicle of a Handle of Truths" redatelja Alejandra Gonzaleza Iñárritua, koja je održana tijekom 66 BFI London Film Festivala u Southbank Centreu u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva.


Salma Hayek pojavila se na premijeri kako bi podržala film svojeg dobrog prijatelja te za ovu priliku odabrala mini haljinu u vrlo uočljivoj neonski zelenoj boji pod imenom acid kiwi.

Bottega Veneta haljina, 30.900 kn Bottega Veneta haljina, 30.900 kn (Foto: www.neimanmarcus.com)

Točnije, nosila je strukiranu kreaciju talijanske modne kuće Bottega Veneta s dugim rukavima, podignutim ovratnikom i resicama, koja je naglasila njezine ženstvene adute.

Komadi u neonskim bojama ustrajan su modni trend koji se nastavlja viđati na modnim pistama i u street style kombinacijama i ove jeseni.

Salma Hayek: Haljina u kojoj bi se svaka gošća na vjenčanju osjećala divno Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 6 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 2 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 4 +5 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 1

Salma Hayek je osebujnu haljinu kombinirala s kratkom crnom jaknicom koja ju je štitila od prohladnih londonskih večeri u listopadu, a izdanje zaokružila crnom torbicom i kožnatim čizmama s visokom potpeticom do pola lista.

Salma Hayek u neonski zelenoj haljini modne kuće Bottega Veneta - 3 Salma Hayek u neonski zelenoj haljini modne kuće Bottega Veneta u Londonu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju