Salma Hayek bila je jedna od gošći na modnoj reviji Stelle McCartney na Tjednu mode u Parizu. Za taj modni spektakl 50-godišnja glumica odjenula je bijelu haljinu i cipele s platformom od 10 centimetara koje se mnogim ženama ne sviđaju

Glumica Salma Hayek izabrala je udobnost prije elegancije za praćenje modne revije Stelle McCartney održanoj u sklopu Tjedna mode u Parizu na kojoj je dizajnerica predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2017. godine.

Salma, koja je na reviju došla u pratnji supruga Francoisa-Henrija Pinaulta, nosila je srebrne Elyse cipele, zvane flatforme, s potpisom Stelle McCartney, koje imaju upečatljivu platformu visoku 10 centimetara. S obzirom da je riječ o glomaznom modelu cipela koje proširuju nogu, mnoge žene ih izbjegavaju nositi.

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


Među njima nije Severina jer i naša pjevačica nosi isti model kao i Salma, samo u crnoj boji. Da ženama ove robusne cipele baš i nisu po ukusu pokazala je naša anketa u kojoj smo vas pitali biste li nosili cipele Elyse Stelle McCartney, u kojoj je 247 odgovora bilo da, a 1222 ne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju