Salma Hayek bila je jedna od uvaženih gošći na 95. dodjeli nagrada Oscar. Našla se u ulozi prezenterice nagrade u kategoriji najboljeg međunarodnog filma.

Galerija Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 3 Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 1 Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 4 +0 Salma Hayek na Oscarima 2023. godine

Salma Hayek bila je jedna od uvaženih gošći na 95. dodjeli nagrada Oscar. Našla se u ulozi prezenterice nagrade u kategoriji najboljeg međunarodnog filma.

Salma Hayek na crvenom tepihu često nosi kreacije talijanske modne kuće Gucci. Povjerila im je povjerenje i na ovogodišnjim Oscarima te zablistala u narančastoj večernjoj haljini skrojenoj po mjeri.

Guccijeva kreacija bila je napravljena od podatne narančaste tkanine ukrašene šljokicama koja joj se pripila uz gornji dio tijela i u kojoj je teško bilo skrenuti pogled s lijepe glumice.

Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 1 Salma Hayek u Guccijevoj haljini napravljenoj po mjeri (Foto: Afp)

Donji dio haljine u nježnom A-kroju s resicama dopirao joj je do poda, te u potpunosti sakrio cipele. Haljinu je sparila sa zlatnom torbicom.

17 najljepših haljina na svečanom tepihu ovogodišnjih Oscara Najljepše haljine na ovogodišnjim Oscarima Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6 Lady Gaga u haljini modne kuće Versace +14 Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani

Marko Grubnić: "Ta haljina govori sve jezike ovoga svijeta" Cara Delevingne Hailey Bieber Angela Bassett u Moschinovoj haljini na Oscarima 2023. +3 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

Meksička glumica modno se uskladila sa svojom 15-godišnjom kćeri Valentinom Palomom Pinault, koja je također nosila Guccijevu haljinu, a koja je u posljednje vrijeme često prati na javnim događanjima.

Već dugo nije tako dobro izgledala, složili su se brojni komentatori na društvenim mrežama, ali i modni kritičari koji su pohvalili blještavo izdanje Salme Hayek.

Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 3 Salma Hayek s kćeri Valentinom (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju