Modna kuća Saint Laurent predstavila je žensku kolekciju za jesen/zimu 2023./2024. na Tjednu mode u Parizu, a među gošćama bila je i Salma Hayek, čiji je suprug Francois-Henri Pinault predsjednik i izvršni direktor multinacionalne korporacije Kering specijalizirane za luksuznu robu i u čijem su vlasništvu brendovi Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen i Yves Saint Laurent.

Galerija Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent u sklopu Tjedna mode u Parizu - 4 Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent u sklopu Tjedna mode u Parizu - 3 Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent u sklopu Tjedna mode u Parizu - 1 +7 Salma Hayek sa suprugom Francois-Henrijem Pinaultom i pokćerom Mathilde Pinault

Salma Hayek za pojavljivanja u javnosti vrlo često bira odjevna izdanja koja naglašavaju dekolte i navikli smo je vidjeti u takvim kombinacijama, no za modnu reviju kuće Saint Laurent glumica je odabrala suprotno. Nosila je haljinu zakopčanu do grla smaragdno zelene boje, s poludolčevita kragnom i lagano prozirnim materijalom na predjelu dekoltea koji je ovoga puta bio vrlo decentan.

Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent u sklopu Tjedna mode u Parizu - 3 Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent u sklopu Tjedna mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Maksi haljina i dalje je vrlo senzualna jer prianja uz tijelo, dok je ispod koljena malo šira za lakše kretanje. Minimalističku kreaciju Salma je kombinirala uz crne platforme koje su izvirivale ispod dugačke haljine te uz kratki crni sako u stilu bolera s dugačkim rukavima i naglašenim ramenima.

Stajling je upotpunila elegantnom crnom clutch-torbicom, dugačkom zlatnom ogrlicom s dugoljastim privjeskom, a još malo zelene boje dodala je svjetlucavim sjenilom za oči.

Salma Hayek: "Pijani" blejzer i fijuuu neboderke od 17 cm koje izazivaju čuđenje Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 7 Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 8 Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 4 +7 Salma Hayek nosi platforme od 17 cm modne kuće Bottega Veneta

Salma Hayek na crvenom tepihu Tjedna mode u Parizu, koji je za ovu priliku bio crni, pozirala je sa suprugom Francois-Henrijem Pinaultom i svojom 22-godišnjom pokćerom Mathilde Pinault, Francoisovom kćeri iz prvog braka.

Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent u sklopu Tjedna mode u Parizu - 2 Salma Hayek sa suprugom Francois-Henrijem Pinaultom i pokćerom Mathilde Pinault (Foto: Profimedia)

Modna kuća Saint Laurent predstavila je kolekciju za jesen/zimu 2023./24. na Tjednu mode u Parizu - 1 Modna kuća Saint Laurent predstavila je kolekciju za jesen/zimu 2023./24. na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Modna kuća Saint Laurent predstavila je kolekciju za jesen/zimu 2023./24. na Tjednu mode u Parizu - 4 Modna kuća Saint Laurent predstavila je kolekciju za jesen/zimu 2023./24. na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju