Salma Hayek gostovala je u showu američkog voditelja Jimmyja Kimmela. Slavna 56-godišnja meksička glumica promovirala je svoj novi film "Magic Mike's Last Dance". U pitanju je treći i posljednji nastavak iz popularne franšize o striperu Mikeu Laneu, kojeg glumi Channing Tatum.

Galerija Salma Hayek u sakou i hlačama s potpisom Victorije Beckham Salma Hayek dolazi na snimanje emisije Jimmyja Kimmela Salma Hayek +0 Salma Hayek

Priča je djelomično inspirirana iskustvima Channinga Tatuma, koji je u mlađim danima radio kao striper u jednom klubu u Floridi. Floridsko ljetovalište Miami Beach odabrano je za premijeru filma koja se održala prošli tjedan, a redovno prikazivanje filma u kinima započinje 10. veljače.

Salma Hayek Salma Hayek (Foto: Profimedia)

Salma Hayek u filmu glumi Maxandru Mendozu, bogatašicu koja započinje aferu s Mikeom i naposljetku mu pomaže da ostvari svoje snove. S Jimmyjem Kimmelom razgovarala je i o seksi sceni plesa u krilu koji Channing izvodi za nju u filmu. Ja sam to zaslužila. Morala sam glumiti striptizetu u toliko filmova, a sada sam samo sjela i uživala, našalila se.

"Žao mi haljine": Modni gaf Salme Hayek koji su asistenti mogli spriječiti Salma Hayek na dodjeli nagrada magazina GQ Salma Hayek na ulasku u hotel Mandarin Oriental Salma Hayek u haljini Vivienne Westwood +1 Salma Hayek na dodjeli nagrada magazina GQ

Glumica je za emisiju odabrala vrlo jednostavno crno odijelo koje je razigrala efektnim topom. Podrezani sako i klasične hlače dio su kolekcije Victorije Beckham za jesen/zimu 2022. godine, a Salma je te neutralne komade upotpunila topom u boji fuksije. Izdanje je zaokružila crnim cipelama s platformom i visokom potpeticom.

Salma Hayek dolazi na snimanje emisije Jimmyja Kimmela Salma Hayek dolazi na snimanje emisije Jimmyja Kimmela (Foto: Profimedia)

Sako i hlače u crnoj boji dva su komada koja se uvijek isplati imati u ormaru. Postoje situacije u kojima ne znate što odjenuti ili pak one u kojima niste previše raspoloženi za uređivanje, a potrebna vam je ziheraška kombinacija u kojoj ćete izgledati lijepo i decentno.

Za to će se pobrinuti upravo crni sako i hlače, nepobjedivi duo koji potom možete nadograđivati.

Salma Hayek u sakou i hlačama s potpisom Victorije Beckham Salma Hayek u sakou i hlačama s potpisom Victorije Beckham (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju