Nježnu figuru meksička glumica redovito 'produljuje' vrtoglavim potpeticama, no crveni model štikli koji je Salma Hayek odjenula za svečani ručak u organizaciji časopisa Variety toliko je opasan, da bi trebao doći s dozvolom za nošenje


Salma Hayek Pinault
pojavila se na 9. Varietyjevom ručku Power of Woman na Beverly Hillsu, gdje joj je ukazana počast zbog borbe za ženska prava, točnije za suosnivanje organizacije 'Chime for Change'.

Za ovu prigodu meksička ljepotice odjenula je žutu haljinu koja je naglasila njenu figuru u obliku pješčanog sata, a stajling podignula crvenom torbicom i štiklama iste boje.

Modna kombinacija izvrsno je pristajala tamnijoj puti glumice, no najviše pogleda bilo je usmjereno u crvene štikle iglenih potpetica, koje su toliko opasne da bi trebale doći s dozvolom za nošenje, ili barem upozorenjem.

'Stvarno sam se bojala drugih djevojaka. Mislila sam da će biti zločeste prema meni, ili da će me pokušati izgurati s audicija. No bila sam u krivu. Dok god sam živa pamtit ću sve zapanjujuće sestre te iznimne prijateljice koje sam stekla u ovom poslu,' rekla je Salma Hayek.

U našoj fotogaleriji pogledajte u kakvom se to dobrom društvu našla Salma Hayek na Varietyjevom ručku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju