Noćni život Cannesa dodatno procvjeta tijekom održavanja slavnog filmskog festivala zahvaljujući brojnim zabavama.

Galerija Salma Hayek i Eva Longoria na zabavi koncerna Kering Eva u haljini brenda Atelier Zuhra Salma u haljini modne kuće Gucci +1 Eva Longoria i Salma Hayek na zabavi koncerna Kering

Najprestižniju ovogodišnju zabavu organizirao je upravo Festival u suradnji s francuskim koncernom Kering.
Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Boucheron, Christopher Kane i Girard samo su neki od brendova u ovom koncernu čiji je vlasnik Francois-Henri Pinault, suprug Salme Hayek.

Salma u haljini modne kuće Gucci Salma u haljini modne kuće Gucci (Foto: Getty Images)

Slavna meksička glumica vjerna je brendovima u suprugovu vlasništvu pa je tako na ovu zabavu stigla u haljini modne kuće Gucci. Duga uska haljina uopće se ne bi isticala da u gornjem dijelu nije ukrašena kristalima. Bez obzira na taj blještavi dodatak, radi se o vrlo jednostavnom modelu haljine klasičnog kroja.

Eva u haljini brenda Atelier Zuhra Eva u haljini brenda Atelier Zuhra (Foto: Getty Images)

Potpuno drukčiji model za sebe je odabrala Eva Longoria. Ona je na istu zabavu stigla u haljini modnog brenda Atelier Zuhra iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2019. godine. Smaragdno zelena haljina s prozirnim dijelovima na području bedara ukrašena je pločicama od reflektirajućeg akrila upotpunjena je sandalama s kristalima slične smaragdne nijanse.

Ankete

(7674) Više mi se sviđa haljina koju je odabrala...

rezultati povratak glasova1643
rezultati

Dvije ljepotice pokazale su dva različita pristupa osmišljavanju stajlinga za ovakve prigode. Eva je igrala na kartu efektnosti i odabrala kombinaciju koja ne može proći neprimijećeno, a Salma se odlučila za jednostavnije izdanje s nekoliko upečatljivih dodataka koje se neće previše isticati.

Eva Longoria i Salma Hayek na zabavi koncerna Kering Eva Longoria i Salma Hayek na zabavi koncerna Kering (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju