Jesenske kolekcije zavladale su ponudom komercijalnih modnih brendova i zato je sad pravo vrijeme da vidimo što se novo nudi kada je u pitanju obuća. Iako ćemo još malo pričekati sa spremanjem klasične ljetne obuće u ormar, korak po korak vraćamo se zatvorenim modelima.

Galerija Deichmann, 188 kn Next, 289 kn Sergio Bardi (CCC), 599,90 kn +7 Aldo, 640 kn

Kada za to dođe vrijeme, japanke, natikače i sandale zamijenit ćemo mokasinama, gležnjačama i salonkama. Upravo su potonje omiljen odabir mnogih žena kada su u pitanju poslovne i svečane prigode, ali i one ležerne, poput odlaska na kavu s društvom.

Za posao najčešće biramo udobnije modele s potpeticom umjerene visine u kojima bez problema možemo izdržati cijeli dan.

Guess, 1201 kn Guess, 1201 kn (Foto: Guess)

S obzirom na to da se mnoge dame sada vraćaju s godišnjih odmora i pripremaju za povratak na posao, neke od njih sigurno će krenuti u potragu za novim modelom salonki. I dok ćemo za svečane prigode odabrati salonke u zanimljivim bojama i(li) s dodatkom raznih ukrasnih aplikacija, za poslovne prigode ipak su primjereniji i prikladniji neutralni modeli u neupadljivim bojama.

Pritom su crna, siva, bež, tamnoplava i smeđa neke od najtraženijih i najpopularnijih boja. Danas smo za vas odlučili istražiti ponudu modela salonki s umjerenom potpeticom, a presjek ponude iz novih kolekcija razgledajte u galeriji.

Sergio Bardi (CCC), 599,90 kn Sergio Bardi (CCC), 599,90 kn (Foto: CCC)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju