Latino diva Jennifer Lopez samo je jedna u nizu bogatih i slavnih osoba koje posjeduju nekretninu u Hamptonsu.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer ljetuje u Hamptonsu s dečkom Alexom Rodriguezom i djecom Par je zajedno otišao u šoping +3 Jennifer u omiljenim starim Guccijevim platformama Ovo mondeno američko ljetovalište zapravo se sastoji od niza malih gradića, a Jennifer je svoj drugi dom kupila u zaljevu Mecox Bay pored Southamptona. Rezidencija velika 1400 kvadratnih metara koštala je 18 milijuna dolara i ima sedam spavaćih soba te devet kupaonica.
Jennifer ljetuje u Hamptonsu s dečkom Alexom Rodriguezom i djecom Jennifer ljetuje u Hamptonsu s dečkom Alexom Rodriguezom i djecom (Foto: Profimedia)
Glumica i pjevačica redovito s obitelji i prijateljima tamo odlazi na odmor, pa tako ni ovo ljeto nije propustila priliku uživati u suncu i moru. Kako i priliči ovako opuštenoj prigodi, njezine odjevne kombinacije znatno su ležernije, ali čak se ni na odmoru ne odriče visokih potpetica.
Par je zajedno otišao u šoping Par je zajedno otišao u šoping (Foto: Profimedia)
Štikle je ovaj put zamijenila omiljenim starim platformama modne kuće Gucci koje nosi od 2014. godine, kada je u Hamptonsu ljetovala s bivšim dečkom Casperom Smartom.
Jennifer u omiljenim starim Guccijevim platformama Jennifer u omiljenim starim Guccijevim platformama (Foto: Profimedia)
Njega je u međuvremenu zamijenila boljim partnerom, ali dobre stare sandale i dalje su u njezinu ormaru. Prema opisu proizvođača, ukupna visina potpetice tog modela iznosi čak 14 centimetara. Gucci svake godine lansira model espadrila s platformom u ovim "gabaritima", pa tako i trenutno u ponudi ima jedne živopisne sandale koje koštaju 730 dolara.
Gucci, 730 dolara (4671 kn) Gucci, 730 dolara (4671 kn) (Foto: Gucci)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju