U online trgovini highstreet brenda Zara postoji odjeljak "Special Prices" u kojem se po povoljnijim cijenama mogu pronaći vrlo dobri odjevni komadi. Među njima je i mekani kaput koji dolazi u dvije boje i veličinama od XS do XXL

Galerija Kaput iz Zare od 149,90 kuna - 4 Kaput iz Zare od 149,90 kuna - 1 Kaput iz Zare od 149,90 kuna - 3 +1 Mekani kaput iz Zare nosiv je svakodnevno u brojnim kombinacijama Kaput u neutralnoj boji dobrodošao je u svakoj garderobi, a kada je njegova cijena svega 149,90 kuna, jasno je da je riječ o "ulovu" koji se ne bi smio propustiti. Upravu takav kaput pronašli smo u Zarinoj online trgovini pod odjeljkom "Special Prices" koji dolazi u dvije nijanse sive, tamnijoj mid-sivoj i svijetloj sivi lapor.

U nazivu kaputa piše super soft, što znači da je kaput vrlo mekan, podatan i ugodan za nošenje. Sastav je 75 posto poliestersko vlakno i 25 posto akrilno vlakno te je nosiv svakodnevno i u stvarno brojnim kombinacijama, bilo uz omiljene čizme, buce, gojzerice, štikle ili tenisice kad hladnoća malo popusti.
Kaput iz Zare od 149,90 kuna - 2 Mekani kaput iz Zare nosiv je svakodnevno u brojnim kombinacijama Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju