Jeste li znali da je samo 21 dan potreban kako bi se resetirali odnosno svoje tijelo i duh doveli u red? U magičnost broja 21 uvjerili su se i polaznice programa Detox Mg koji upravo u tom vremenu dopušta vama i vašem tijelu da ponovno počne živjeti kao što je živjelo prije ili kao što bi trebalo živjeti.

Manjak energije, višak kilograma, nadutost i stres mučile su Maru, Dunju i Valentinu koje su odlučile promjeniti način življenja i upustiti se u čišćenje organizma.

Mari i Dunji najteže se bilo odreći slatkog, dok je Valentina muku mučila sa željom za sirom i kavom. Ipak ovdje se ne radi o redukcijskom programu prehrane, pa sudionice nisu trebale paziti na kalorije i pretjerano se opirati napadajima gladi.

Detox Mg nikako nije nepromišljena, brza instant dijeta koja uključuje skupe dodatke prehrani i nedostupne namirnice već način prehrane pod stručnim nadzorom te uz potporu nutricionistice, a uključuje slijeđenje unaprijed zacrtanog jelovnika u kojem se izbacuju namirnice koje opterećuju naš organizam ili mogu uzrokovati alergije te sadrži niz jednostavih aktivnosti od pravilnog disanja do blage tjelovježbe.

Sudionice kažu kako je početak težak, ali se rezultati isplate. Od početnih glavobolja, nervoze ili slabosti koje traju samo par dana, ubrzo su se počele osjećati bolje nego ikad. Nisu bile ni svjesne koliko je nezdrav bio njihov način života dok se nisu uključile u ovaj program. Najviše ih je iznenadio nalet energije uzrokovan pojačanim unosom voća u organizam u obliku međuobroka i tekućeg doručka odnosno smoothija koji će svaka od njih rado zadržati kao dio svoje prehrane u budućnosti.

Što ih je oduševilo i iznenadilo, a što bilo najteže, kako su se borile sa izazovima i kako u 5 koraka najlakše provoditi program Detox Mg po savjetima nutricionistice Kristine Aralice Tušak pogledajte u videu koji smo vam pripremili.

Želite li i vi resetirati vaš organizam i preuzeti stvar u svoje ruke ovdje preuzmite besplatan priručnik Detox Mg programa te odmah krenite s programom koji možete provoditi kod kuće. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju