Nesvakidašnji prizor iz rađaone u Kliničkoj bolnici Merkur u Zagrebu nasmijao je primalje i korisnike Facebooka. Čekajući da njegova partnerica krene rađati, jedan tata odlučio se u potpunosti opustiti i odmoriti dok porod ne počne

Očevi koji prisustvuju rođenju svoga djeteta znaju biti vrlo uzbuđeni, nervozni i prestrašeni, ali to ne vrijedi i za jednog tatu snimljenog u rađaoni u zagrebačkom KB Merkuru.

Čekajući da njegova partnerica krene rađati, jedan tata u KB Merkuru odlučio se u potpunosti opustiti i odmoriti

Čekajući da porod krene, ovaj opušteni muškarac ispružio se na loptu za pilates dok je na drugoj lopti sjedila njegova trudna partnerica. Sjedenje na lopti za pilates inače trudnicama olakšava dok čekaju početak poroda, a u Merkuru su jednu takvu loptu našli i za ovog kulerskog tatu.

Samo opušteno, piše uz duhovitu fotografiju objavljenu na Facebook stranici primalja KB Merkura. Nesvakidašnji prizor iz rađaone mnoge je nasmijao, a neke mame prisjetile su se i vlastitog poroda.

Ja prije 6 mjeseci rodila u tom boksu i jao meni, ali suprug bio uz mene i najbolja sestra Karolina koja je bila uz nas od početka do kraja. Puno puno pozdrava cijelom odjelu, napisala je Tina.

Oblijeva me znoj kad vidim ovaj prostor, još su doživljaji friški. Pozdrav najboljim primaljama od "gemina" Rafaele i Gabriele, komentirala je Martina.

Evo Saša Marinić ako se ikad više nađemo u rađaoni, budemo tražili loptu i za tebe da mi radiš društvo, poručila je Ana suprugu.

A u rodilištu Kliničke bolnice Merkur radi i primalja Biserka Matok Glavaš koja je donijela na svijet preko 5400 djece. Ne propustite pročitati i 5 savjeta za buduće očeve koji će prisustvovati porodu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju