Od 1. rujna dm u svoju ponudu po prvi put uvodi odjeću za djecu koja će biti dostupna ekskluzivno u prodavaonici dm-a u zagrebačkom City Centeru one West. Dječja odjeća dm-ovih robnih marki ALANA i PUSBLU namijenjena je djeci do 4 godine, a satkana je od prirodnih materijala

Prilikom proizvodnje dječje odjeće vlastite marke dm veliku važnost pridaje odabiru visokovrijednih sirovina, što kod proizvoda marke ALANA potvrđuje GOTS certifikat (Global Textile Standard), a kod PUSBLU proizvoda pečat Oeko-Tex. GOTS je vodeći svjetski standard za organski pamuk koji jamči najbolju kvalitetu tekstila iz kontroliranog biološkog uzgoja.

U proizvodnji marke ALANA koristi se ekološki uzgojen pamuk koji se gnoji samo prirodnim gnojivom, a korov se odstranjuje ručno. Zahvaljujući procesu uzgoja, vlakna organski uzgojenog pamuka su jača i mekša, što znači da su proizvodi mekši i trajniji.

Iza imena dm marki ALANA i PUSBLU kriju se proizvodi poput kapica, rukavica, bodyja, donjeg rublja, pidžama, hlača i majica za novorođenčad i djecu do 4 godine.

Proizvodi su testirani kako bi uslijed učestalih pranja u perilici zadržali boju i oblik, a u proizvodnji se koriste materijali otporni na trganje i rastezanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju