Nije tajna da se mame često moraju nositi s neugodnim komentarima prijatelja, obitelji, nepoznatih ljudi na ulici, od koga god tko želi dati svoje mišljenje o nečijem majčinstvu. A samohrane majke nedvojbeno se još više prosuđuje.

U tu temu dobro je upućena komičarka, influencerica, zvijezda TikToka i samohrana majka Kat Stickler. Na predstavljanju aplikacije za spojeve Stir, namijenjene samohranim roditeljima Stickler za portal PureWow kazala je kako je najbolji način davanja podrške samohranim roditeljima taj da im ponudite čuvanje djece.

To će biti njihov poklon vama za tu večer, istaknula je Stickler. Kada je riječ o beskorisnim i bespotrebnim komentarima, osvrnula se na posebno neugodno pitanje koje često dobiva:

Bila sam vani i pitali su me 'gdje ti je kći?' Ako nije sa mnom, onda je ili sa svojim tatom ili s mojom mamom, ali ne želim da me na to podsjećaju kada sam vani!

Mama s kćeri Nije tajna da se mame često moraju nositi s neugodnim komentarima (Foto: Shutterstock)

Ne samo da je nepristojno pitati samohranog roditelja gdje mu je dijete (kada odgovoran roditelj izađe van kako bi uživao u zasluženom vremenu s odraslima, to znači da je zbrinuo svoje dijete), nego može biti i bolno, kako napominje Kat Stickler.

Znam da je to obično čavrljanje, ali ne želim se prisjećati da nisam sa svojom kćeri, da propuštam vrijeme s njom. To me je znalo jako rastužiti, kazala je Stickler.

Mina i prijateljica Je li zaista lakše kad imaš dvoje djece nego samo jedno? Nekad da

Roditelji i beba "Volim svoju djecu najviše na svijetu, ali brak mi je ipak na prvom mjestu"

Stoga sljedeći put kad sretnete samohranog roditelja koji se dobro zabavlja u izlasku, nemojte ga pitati gdje mu je dijete. No možete mu ponuditi pomoć oko čuvanja djeteta, naravno, ako se poznajete dovoljno dobro.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju