SAN prirodna kozmetika koja se proizvodi u Čakovcu ima tri nova proizvoda za suhu i osjetljivu kožu. Glavni im je sastojak ulje konoplje, ne sadrže alergene, čak niti eterična ulja, pa ih može podnijeti i najosjetljivija koža, a opet će nahraniti i hidratizirati kožu, pomoći da se izglade bore ili da koža brže zacijeli

SAN BASIC intenzivna krema za suhu i osjetljivu kožu lica, SAN EXCLUSIVE obnavljajući serum za osjetljivu kožu i SAN CLASSIC umirujući melem za osjetljivu kožu namijenjeni su njezi osjetljivije kože koja ne podnosi agresivna kozmetička sredstva, poput bojila, sintetskih mirisa, parabena ili alkohola.

SAN prirodna kozmetika koja se proizvodi u Čakovcu ima tri nova proizvoda za suhu i osjetljivu kožu, a glavni im je sastojak ulje konoplje

Osjetljiva koža treba redovitu i adekvatnu njegu kako bismo je održali zdravom, zadržali njezinu prirodnu vlažnost i hranjive sastojke. Ponekad to nije dovoljno pa moramo posegnuti i za "prvom pomoći" koja će kožu vratiti u prvobitno stanje. Ova tri proizvoda SAN prirodne kozmetike za osjetljivu kožu osigurat će osjetljivoj koži adekvatnu njegu, ali se možemo i pouzdati u njih da će pomoći pri njezinu obnavljanju.

Zajednički sastojak kreme, seruma i melema za osjetljivu kožu jest hladno tiješteno ulje konoplje koje sadrži alfa i gama linolensku masnu kiselinu s blagotvornim djelovanjem na suhu, osjetljivu i zahtjevnu kožu.

SAN BASIC intenzivna krema za osjetljivu kožu lica s uljima konoplje, riže i pšeničnih klica oplemenit će suhu i osjetljivu kožu hranjivim prirodnim sastojcima, a urea, alantoin i provitamin B5 pobrinut će se za izvrsnu hidrataciju kože.
Proizvodi SAN prirodne kozmetike za suhu i osjetljivu kožu - 3 SAN BASIC intenzivna krema za suhu i osjetljivu kožu lica (Foto: PR)

SAN EXCLUSIVE obnavljajući serum za osjetljivu kožu zadužen ja mladolik i prirodan izgled kože i protiv bora. To je uljni koktel koji koži vraća sve potrebne hranjive sastojke za obnovu, poput alfa linolenske, linolne i dragocjene gama linolenske masne kiseline te karotenoida i tokoferola koji se nalaze u ulju konoplje, ulju ploda divlje ruže, ulju sjemenki borovnice i frakcioniranom ulju kokosa.
Proizvodi SAN prirodne kozmetike za suhu i osjetljivu kožu - 4 SAN EXCLUSIVE obnavljajući serum za osjetljivu kožu (Foto: PR)

SAN CLASSIC umirujući melem za osjetljivu kožu namijenjen je obnovi i zaštiti suhe i zahtjevne kože, a blagotvorni učinak ulja konoplje na prehranu i obnovu kože ovdje pojačava ekstrakt kamilice u bogatoj zaštitnoj podlozi sa pčelinjim voskom i lanolinom koji pridonose protuupalnom djelovanju i bržoj regeneraciji kože.
Proizvodi SAN prirodne kozmetike za suhu i osjetljivu kožu - 1 SAN CLASSIC umirujući melem za osjetljivu kožu (Foto: PR)

SAN prirodna kozmetika proizvodi se u Čakovcu prema originalnoj recepturi mr. sc. Jagode Ćerić, mag. pharm. Proizvodi ne sadrže parabene, umjetna bojila, silikone niti umjetne mirise. Nisu testirani na životinjama. Sadrže maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju