Istražujući ponudu obuće u trgovinama za sezonu proljeće/ljeto, na prvi pogled zaljubile smo se u prekrasne sandale s etno uzorcima iz Deichmanna.

Galerija Sandale iz Deichmanna koje će biti zvijezda kombinacije - 3 Sandale iz Deichmanna koje će biti zvijezda kombinacije - 2 Sandale iz Deichmanna koje će biti zvijezda kombinacije - 4 +0 Sandale iz Deichmanna koje će biti zvijezda kombinacije Izrađene od imitacije brušene kože, ove "ljepotice" s trendi blok-petom visine 8,5 centimetara dolaze u 3 boje, blijedoružičastoj, tamnoplavoj i crnoj. Ukrašene su metalnim detaljima koji izgledaju odlično u kombinaciji s etno uzorcima i resicama na remenu za gležanj.

Sezona golih nogu možda još nije počela, ali ove krasne sandale iz Deichmanna odlično će izgledati i uz mrežaste najlonke

Na remenu se nalazi i rastezljivi dio, što osigurava udobnost kako ne bi stezao gležanj, a sandale se kopčaju patentnim zatvaračem na peti. Isprobajte i trik od 2 sekunde koji otkriva hoće li vam štikle biti udobne.

Sezona golih nogu možda još nije počela, ali ove krasne sandale iz Deichmanna odlično će izgledati i uz mrežaste najlonke, tako da ne morate čekati visoke temperature da biste ih počeli nositi.

Sandale privlače i svojom cijenom od 199 kuna, a dostupne su u brojevima od 36 do 41. Provjerite i sprej s kojim holivudske zvijezde lako izdrže satima u štiklama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju