Monica Bellucci na filmskom festivalu u Veneciji predstavila je svoj novi film – apokaliptičnu dramu "Siccita" u režiji Paola Virzija.

Galerija Monica Bellucci na Filmskoj festivalu u Veneciji - 5 Monica Bellucci na Filmskoj festivalu u Veneciji - 3 Monica Bellucci na Filmskoj festivalu u Veneciji - 4 +1 Monica Bellucci u Veneciji hodala je u vrtoglavim sandalama-neboderkama

Monica Bellucci pojavila se na druženju s novinarima u vrlo jednostavnoj modnoj kombinaciji – crnim hlačama koje je sparila s prozirnom plavom bluzom omiljenog joj dizajnerskog brenda Dolce & Gabbana.

Pažnju je, pak, privlačila odabirom cipela. Točnije nosila je sandale-neboderke s potpisom Christiana Louboutina.

Monica Bellucci na Filmskoj festivalu u Veneciji - 1 Monica Bellucci u Veneciji hodala je u vrtoglavim sandalama-neboderkama (Foto: Profimedia)

Iako vrtoglavi model crnih platformi dolazi s iglenom potpeticom od 15 centimetara i nekoliko delikatnih remenčića koje se kopčaju oko gležnja, on joj nije predstavljao nikakav problem u kretanju po festivalu.

Monica Bellucci na Filmskoj festivalu u Veneciji - 3 Sandale-platforme Christiana Louboutina s iglenom potpeticom od 15 cm (Foto: Profimedia)

Štoviše, isti model cipela nosila je i nešto kasnije te večer uoči premijere svojeg novog filma.

Sandale-neboderke sparila je s crnom večernjom haljinom modnog dvojca Dolce & Gabbana koji je naglasio njezine ženstvene adute, a čiji se predimenzionirani porub vukao po crvenom tepihu.

Monica Bellucci na Filmskoj festivalu u Veneciji - 4 Monica Belluci u večernjoj haljini Dolce & Gabbana i vrtoglavim sandala (Foto: Profimedia)

Monica Bellucci u ovoj apokaliptičnoj drami Paola Virzija tumači jedan od likova kojima se život zakomplicira zbog nestašice vode, jer kiša u Rimu nije pala tri godine.

Najavu filma "Siccita" koji je premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji pogledajte u YouTube videu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju