Travanj je na samom kraju, vrijeme će se prije ili kasnije stabilizirati i uskoro ćemo opet uskočiti u sandale te zaboraviti na ostalu obuću. Svaka sezona nosi nam nove trendove, a svoje prijedloge za ovu proljetno-ljetnu sezonu ima i magazin Vogue.

Toplije vrijeme sa sobom donosi potrebu za parom (ili dva) solidnih ljetnih sandala. Svoje omiljene modele sandala s potpeticama možda ste stavili na čekanje, ali u svakom slučaju, postoji mnogo ravnih i udobnih varijanti sandala koje su lijepe koliko i praktične, piše Vogue.

Izdvojili su, po njihovom mišljenju, najbolje modele među kojima se nalaze i uistinu praktične sandale u kojima se bez problema može provesti cijeli dan. Pogledajte ih u nastavku.

1. Klasična sandala s dva remena

Ovo je bez sumnje jedan od najpopularnijih modela i na našim ulicama tijekom proljeća i ljeta. Lako se kombinira uz sve odjevne komade i jednostavno je nezamjenjiv.

2. Sandale na vezanje

Mogućnosti su razne kada su u pitanju ovakve sandale. Možete odabrati modele s visokom ili niskom potpeticom te visokim ili niskim vezanjem. Ležernije dame odabrat će varijantu koja se veže samo oko gležnja, a ona malo odvažnije mogu pronaći i modele s vezanjem do koljena.

3. "Ribarske" sandale

Ovaj model sandala svoj kolokvijalni naziv dobio je zbog sličnosti s modelima kakve su nekad uistinu nosili ribari. Naravno, u modernijoj varijanti ove sandale su vrlo uglađene i mogu se nositi uz sve odjevne komade.

4. Modeli s platformom

Za ljubitelje sportskih varijanti sandala tu su modeli s platformom koja nogama pruža veliku udobnost.

5. Natikače s potpeticom

Kada nam se ne da nositi štikle, a ipak želimo efekt produljivanja nogu koje nam one donose, onda se možemo okrenuti efektnim natikačama s potpeticom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju