Barker Hangar u kalifornijskom gradu Santa Monica bio je mjesto okupljanja brojnih svjetskih zvijezda iz zabavne industrije. Povod njihova okupljanja bila je dodjela filmskih i TV nagrada koje svake godine tradicionalno dodjeljuje MTV.

Galerija Sandra Bullock Sandra je osvojila nagradu za najstrašniju izvedbu Glumica je hlače kombinirala sa šljokičastim topom +0 Dugačak asimetričan top s druge strane izgledao je kao duga haljina

Među dobitnicima je bila i Sandra Bullock, koja je osvojila priznanje za "najstrašniju izvedbu" u filmu "Bird Box", koju je posvetila 9-godišnjem sinčiću Louisu i 7-godišnjoj kćerkici Laili.

Napravila sam ovaj film zato što su me moja djeca pitala zbog čega nikada ne snimam ništa za njih. Kada je ‘Bird Box’ došao na moj put, znala sam da ga moram napraviti jer je to priča o obitelji. Kada sam završila sa snimanjem, otišla sam svojoj dječici rekla im: ‘Evo, mama je ovo napravila za vas. Iako ga ne možete pogledati do svoje 21. godine jer ispada da je film o mami horor-film, kada ga vidite, znat ćete da nema ničega što ne bih napravila za vas. Želim da vidite kako izgleda obitelj. Obitelj je ono za što se boriš, obitelj je ono što štitiš. To što vidite u filmu točno je ono što bi mama napravila za vas, kazala je glumica u svom govoru.

Glumica je hlače kombinirala sa šljokičastim topom Glumica je hlače kombinirala sa šljokičastim topom (Foto: Getty Images)

Slavna 54-godišnjakinja na dodjelu je došla u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. Naime, Sandra je crne hlače kombinirala s dugačkim asimetričnim šljokičastim topom koji je s jedne strane doslovno izgledao kao haljina te mnoge prevario na prvi pogled.

Kada je glumica došetala na pozornicu bilo je jasno da nosi hlače, ali kada je stala ispred mikrofona kako bi održala govor, mnogima se učinilo da zapravo nosi haljinu.

Dugačak asimetričan top s druge strane izgledao je kao duga haljina Dugačak asimetričan top s druge strane izgledao je kao duga haljina (Foto: Profimedia)

Ova trik-kombinacija sjajan je odabir za dame koje hlače ipak vole više od haljina, ali željele bi se povremeno poigrati s odjevnim komadima efektnijih krojeva koje imitiraju haljine.

Sandra je osvojila nagradu za najstrašniju izvedbu Sandra je osvojila nagradu za najstrašniju izvedbu (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Već od 83 kune: 12 hlača kojih se žene ne odriču ni po najvećim vrućinama Bershka, 189,90 kn Pull & Bear, 179,90 kn Next, 30 funti (250 kn) +9 Zara, 149,90

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju