Dugo očekivana kolekcija brenda H&M nastala u suradnji s modnom kućom Moschino u prodaju stiže 8. studenog.

Uoči službenog lansiranja u Zagrebu je održana ekskluzivna kupnja kolekcije na koju su stigle mnoge poznate dame.

Među njima je bila i Sandra Perković. Hrvatska atletičarka razgledala je odjevne komade iz kolekcije kojom kreativni direktor Moschina, kako je sam rekao, želi doprijeti do međunarodne publike uz razumne cijene.

S H&M-om Moschino može doći do cijelog svijeta. Kao i u svim mojim kolekcijama, humor će sresti haute couture i street style. To je glavna značajka mog rada s Moschinom i nastavit ću istraživati taj smjer s ovom kolekcijom. Za obožavatelje brenda ovo će se činiti kao kolekcija najvećih hitova, ali obećavam da će biti nova i svježa bez obzira na to što ćemo u nju uključiti neke aluzije na prošlost, kazao je Scott.

Možda ćemo u nekima od njegovih upečatljivih kreacija uskoro vidjeti i Sandru, koja je za ovu prigodu odabrala kombinaciju u neutralnim tamnim tonovima.

Crnu mini suknju i majicu brenda Royal Cotton sa simpatičnim natpisom "Who bolan cares" nadopunila je najpoželjnijim jesenskim čizmama.

Visoki model iznad koljena koji će u nadolazećim mjesecima opet zavladati jesenskim i zimskim street style kombinacijama može se nositi uz sve odjevne komade, ali najefektnije svakako izgleda uz suknje ili haljine mini kroja jer tako najviše dolazi do izražaja.

Pogledajte 10 modela visokih čizama od 125 do 449 kuna.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju