Sportašica Sandra Perković pretvorila se u pravu ljepoticu, a za veliku promjenu njenog izgleda zaslužna je i jedna sitnica na licu 27-godišnje atletičarke koja na prvi pogled nije toliko primjetna, ali čini itekakvu razliku

Uspješna hrvatska sportašica Sandra Perković lani je privlačila pažnju javnosti velikom promjenom svoga izgleda. Zlatna atletičarka pretvorila se u pravu ljepoticu, posvijetlila je kosu, istesala liniju te se počela odijevati vrlo ženstveno i moderno. Pogledajte i Sandru Perković u vrućim hlačicama i najužim čizmama za totalno mrak izdanje.

Obrve Sandre Perković danas su znatno izraženije, punije te precizno definirane i oblikovane što mijenja i čitav izgled njenoga lica

No jedna sitnica posebno je zaslužna za drugačiji izgled lica zgodne 27-godišnjakinje, a to su obrve. U usporedbi s fotografijama od prije nekoliko godina, Sandrine obrve danas su znatno izraženije, punije te precizno definirane i oblikovane što mijenja i čitav izgled njenoga lica.

Make-up stručnjaci jako dobro znaju koliko dobro oblikovane obrve utječu na izgled lica te ga čine ljepšim i privlačnijim. Tim malim trikom za veliku razliku poslužila se i naša europska, svjetska i olimpijska prvakinja u bacanju diska, a da njeno lice danas zaista izgleda drugačije nego prije nekoliko godina, uvjerite se u fotogaleriji. Pogledajte i Sandru Perković u odvažnoj haljini koja se ne može nositi bez bodija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju