Sandri Perković dodijeljeno je još jedno priznanje za sportske uspjehe te je na dodjeli CRO Athletics Gala 2017. proglašena najboljom atletičarkom. Za tu svečanu prigodu Sandra je izabrala gležnjače koje su zasigurno obilježile sezonu

Galerija Street style dame u gležnjačama koje su obilježile sezonu - 3 Street style dame u gležnjačama koje su obilježile sezonu - 1 +0 Street style dame u gležnjačama koje su obilježile sezonu Crne gležnjače s ravnim potplatom ukrašene metalnim detaljima i biserima bez sumnje su jedan od najpopularnijih modnih komada iz sezone jesen/zima. Ovoj trendi obući nije odoljela ni sportašica Sandra Perković koja je hit-gležnjače izabrala za dolazak na proglašenje najboljih atletičara i atletičarki CRO Athletics Gala 2017.

Ni Sandra Perković nije odoljela crnim 'glam rock' gležnjačama na ravni đon koje su obilježile sezonu

Crne gležnjače ukrašene metalnim detaljima uspješna 27-godišnjakinja kombinirala je uz crnu dolčevitu i dugu suknju od tila, a nosila je i crni lak za nokte.

Da su "glam rock" gležnjače osvojile zagrebačke ulice dokazuju i street style dame koje su u trendi čizmicama prošetale centrom metropole. Sudeći prema njihovoj popularnosti, zbog crnih gležnjača žene čak zaboravljaju i na omiljene štikle.

Sandra Perković štikle ipak nije zaboravila kada je u prosincu 2017. nazočila proglašenju najboljih sportaša u 2017. godini po izboru Sportskih novosti. Sandra je tada izgledala vrlo elegantno u crnim salonkama, sivim hlačama s visokim strukom i bijeloj dolčeviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju