Prošetali smo ovih dana centrom Zagreba u potrazi za omiljenim ženskim street style kombinacijama i shvatili da se rokerski stil na široka vrata vratio u modu. Naročito su popularne nakićene gležnjače zbog kojih i omiljene štikle padaju u drugi plan

Ako bismo trebali izdvojiti jedan model obuće koji je ove jeseni ultramoderan, a vole ga nositi i naše steet stylerice, onda bi to svakako bile ravne crne gležnjače, ali nikako ne obične. Centrom grada zavladale su čizmice u stilu rock glama ukrašene remenčićima, kopčama, zakovicama, biserima... Ništa nije pretjerano!

Ukrašene gležnjače u rock glam stilu ove su jeseni jedan od najpopularnijih street style izbora

Koliko su ovakve gležnjače poželjne, govori i činjenica da ih nose i žene koje nisu velike ljubiteljice veće količine ukrasa na odjeći i obući. Pogledajte i 6 modela crnih gležnjača zbog kojih su obične čizmice postale još poželjnije.

Rock glam stil prepoznatljiv je upravo po puno metala, sjaja i šljokica, a djevojke iz naše fotogalerije dokazuju da je unatoč mnogim pomodnim stilovima koji se pojavljuju iz sezone u sezone, rock i dalje itekako živ! Inspirirajte se stilom djevojaka koje su u svojim ukrašenim gležnjačama osvojile središe Zagreba te u galeriji također razgledajte ponudu ove popularne obuće u trgovinama. Pogledajte i najuže čizme iz centra Zagreba za mrak noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju