Sandra Perković ne prestaje plijeniti pažnju svojim ženstvenim modnim izdanjima, a i njezina posljednja fotografija koju je objavila na Instagramu izazvala je brojne komentare oduševljenja. Zgodna sportašica pokazala je kako izgleda kada se sredi za večernji izlazak, a svojim stajlingom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Mala crna haljina bezvremenska je klasika i jedan od onih odjevnih predmeta s kojim se ne može pogriješiti. Ovaj kultni komad u svom ormaru ima i Sandra Perković, malu crnu haljinu ukrašenu perjem u predjelu dekoltea.

Atraktivnu haljinicu Sandra je kombinirala uz predivne štikle ukrašene biserima, a i vezanje oko gležnja sačinjeno je od bisera. Vrlo ženstvene štikle u špic napravljene su od prozirnog materijala u ružičastoj nijansi te imaju tanku potpeticu. Ovakav modela cipela s visokom potpeticom lako ukrade svu pažnju, a za njima bi se okrenuli i oni koje moda uopće ne zanima.

Slika nije dostupna Sandra Perković: Dokaz da sportske tenisice dobro izgledaju i uz mini haljinu

Slika nije dostupna Sandra Perković: Bijela minica koja vizualno smanjuje struk, a pogotovo kada se nosi ljeti

Outfitu za večernji izlazak bacačica diska dodala je još malo glamura i blještavila, svjetlucave viseće naušnice i crni rajf u kosi koji se također sjaji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju